Pai ori te place si vrea sa fie cu tine ori nu vrea decat sa se joace cu tine
Hmm pai eu cred ca te place... poate vrea sa se combine cu tine !
Raspundei si tu Zi ''Bine !
Dar oricum stai atenta poate vi doar o bazaiala sau poate nu!
Oricum sucess :*!
Daca doar cu tine vorbeste asa inseamna ca te doreste off
acum tu la ce te gandesti tu ce ai vrea de fapt?
Nu mi vine sa cred ca si fetele sunt cam la fel ca noi baietii adica imediat va face ti si voi tot felul de iluzii ca si noi.baietii in fine
Deci daca asa este felul lui de a fii adica un.si vorbeste cu toate fetele cum iti vorbeste tie nu inseamna nimic poate doar ca este un simplu afemeiat...si atita tot. daca doar tie iti vorbeste asa inseamna ca mai vrea sa adauce inca o victima in patulul lui OFFF scuza ma ca te dezamagesc dar esti extrem de naiva stii asta? Adica nu vreau sa te jignesc dar de acum in colo ar trebui sa te obisnuiesti cu astfel de expresii si tot felul de fapte ale baietilor...Asta daca nu vrei sa ai doar de suferit si sa fi o simpla naiva si atita tot adica orice individ care iti vorbeste mai altfel tu ce iti imaginezi ca gata te place? sper ca nu te a iritat raspunsul meu. daca da inseamna ca ar trebui sa te trezesti la realitate.
Te place.Baietilor le place mult sa tachineze fetele pe care le indragesc sau chiar iubesc. Daca te mai intreaba raspundei si u:bine iubire tu?
Buna...
Poi km asa a inceput si relatia mea.ma tachina, se uita fix la mine, si se comporta foarte diferit cu mine.pana ce m-a intrebat daca vreau sa fiu iubita lui, in acel moment mi-am dat seama ca il iubesc
Eih.bine,eu cred ca te place/iubeste.Raspunde`i si u la gesturile lui.
Eu zic ca si u l placi,am dreptate?
Atunci?
Daca tot se uita la tine asa insistent,te intreaba "Ce faci iubire?",raspunde`i cu aceleasi fapte,poate si-a dat seama ca u nu il placi,din cauza faptelor tale,dar daca faci km iti spun eu o sa fie mult mai bine,poate chiar o sa te intrebe daca vrei sa fii noua lui iubita.
Asta u hotarasti, eu zic sa te mai gandesti la ce ti'am zis
Ai grija de tine, si.BAFTA!
Paa,te-am pupat
Cred ca il atragi si cine stie, poate chiar te place. Vezi si tu, afla cumva. Bafta!
MMarina întreabă:
fuchsiacherry întreabă: