Aici depinde foarte mult de timpul plecat, si de gradul de iubire existenta intre voi si dorinta de a fi unul cu celalat fara pasuri in stinga si in dreapta. Daca simti dorinta de al astepta atunci rabda si sfirsitul va incununa opera, multa rabdare!
Pai asteaptal in continuare. Daca te iubeste se va intoarce la tine si totul va fi frumos.Nu prea am inteles intrebarea.
Buna, scuze ca raspund eu sunt fata... dar am trecut si eu prin asta, am asteptat un baiat care era plecat in strainatate, si sincer eu zic ca daca il iubesti, atunci asteapta-l, stiu ca e grea asteptarea, dar cand iubesti cu adevarat rezisti, daca vreai sa il astepti, tine legatura cu el, vb cu el cat mai des sa nu se raceasca relatia, ai grija de tine!
La mine e tocmai invers: eu sunt plecat si ea este an tara, nu-mai ca fata nu a mai rezistat... a plecat cu altcineva:
Ochi care nu se vad se uita.
Imi pare rau dar nu sunt baiat dar pot sa iti dau ceva sfaturi...trebuie sa cubosti limba barbatului din afara ca sa te creada inteligenta, sa fi sigura pe tine si pe ce vrei sa faci cu el, si sa il placi...normal si totul va veni de la sine
Ma refer la sfaturi pentru a tine legatura cat mai stransa si ce sa fac sa il apropii si mai mult sau ce sa ii zic...
Nu pot trimite mesaje private:
Nu stiu ce trebuie sa-i zici, eu te-am zis doar ce a-m patit eu... daca tineti reciproc unul la altul poate nu se va antampla ce s-a antamplat in relatia mea...
Succes!
Este evident ca tinem unul la altul... dar eu imi doream sa consolidez relatia chiar si la distanta.Este grea asteptarea dar e un sacrificiu pe care nu toate sunt dispuse sa il faca... O pot numi si o dovada de iubire.
oitzavesela întreabă: