Nu poti tu sa-l schimbi si sa fie mai indraznet.Asta este felul lui, asa este obisnuit! Iar statusuri, poti pune amuzante, inteligente, dar fara sa bata rau la ochi:
,, Te iubesc, dar las' ca-mi trece!"
,, Te iubesc, prostule!"
,, Cine esti tu mah, de mi-ai furat inima? Daca nu te dau pe mana politiei sa nu zici ca sunt indragostita..."
SI mai poti inventa si tu.In niciun caz sa nu pui statusuri triste, arata ca esti vesela, chiar daca te doare...
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa discuti cu el Nu cred ca statusul e o cale foarte buna de a arata cuiva ceva, probabil o sa creada ca acel status e pentru alta persoana.Indrazneste si comunica! Succes :*
Cel mai bine sai spui face to face, iar in legatura cu timiditatea. ia-l usor si dai incredere in el
Nu pui status! Te găseşti cu el (adică vă vedeţi pe viu) şi ÎI SPUI pe faţă, cu subiect şi predicat şi pe româneşte!
Succes.
Pui un status scris de lory mai sus, si intri in vorba cu el pe mess.Si ii spui chestii de genu:" stii ca imi esti drag", depinde de ce discutati. Il rogi sa-ti dea o melodie. o lasi sa se trimita cam jumatate, apoi opresti. A doua oara la fel, si la urma spui. Nu mai trimite.Mai bine vorbesc cu tine, decat sa ne chinuim cu o melodie.
Cam asta cred ca i-ai putea spune daca e timid
Daca pui un status din asta, si nu vorbesti cu el, poate crede ca e pentru altcineva.
. succes
Tu! da tu! ma vezi? normal ca nu! daca m-ai vedea ai stii ce simt pentru tine...
Prinde-l de "bijuterii" pe nepregatite! Ca status pe mess pune: "Sunt in calduri am nevoie de "gheata"!"
justme1085 întreabă:
Mutubal întreabă: