| Anonim21321 a întrebat:

ce subiecte de discutie sa abordez cu un baiat care stie ca il plac...si am aflat ca si el.imi e si mi-e rusine de ce o sa zica.mereu ma gandesc ca o sa-si bata joc de mine.pentru ca nu e prima oara cu un baiat.deci.spuneti-mi niste subiecte fara sa ma simt prost de ce o sa se intample.big grin

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, lasa sa vina totul de la sine, fi cat se poate de naturala; important e sa existe o buna comunicare si sa va simtiti amandoi bine, subiecte pot fi diverse. PUteti vorbi despre diferite lucruri, despre scoala, hobby--uri, filme, muzica, viata, familie, prieteni, mai cate o gluma dar care sa fie cu bun simt, ...si un zambet din toata inima care spune mai mult decat 100 de cuvinte.
Depinde si de felul lui de-a fi, sa nu il iei prea tare si sa nu exagerezi cu rasul, fi serioasa cand trebuie, draguta si zambitoare si atenta la ce spune el sa vada ca iti pasa de el, veti vedea voi la momentul acela ce ve-ti spune, n-are rost sa te gandesti de pe acum ce sa ii spui ca poate nu iti iasa; mai bine lasa totul asa cum e, cand vei vorbi cu el vorbeste despre ce iti vine tie sa ii spui, dar sa fi mereu sincerawinking.

4 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai subiectele vin de la sine. daca si lui ii place de u atunci e ok. daca u esti mai rusinoasa asteapta sa faca el primul pas.cati ani ai?

| Alina_9354 a răspuns:

Monyk16 are dreptate! Totul vine de la sine!

| Anonim21321 explică:

Am 14 ani si el 16big grin.

| Anonim21321 explică:

Si mai e ceva. el acum are prietena.care uneori seamana perfect cu mine. zici ca suntem surori. dar nu stiu cum sa fac sa vorbim mai mult.sunt prea rusinoasa si asta ma enerveaza.nici el nu spune nimic si nu stiu ce sa fac.sad