Fi indiferenta.
Daca el nu incepe sa se poarte mai frumos, desparte`te de el. Simplu! Nu ai de ce sa stai intr-o relatie in care doar tu te chinui.
Nu trebuie sa faci ceva pentru a nu mai fi atat de sensibila. Trebuie sa faci ceva cu prietenul tau.
Eu nu cred ca te iubeste, avand in vedere comportamentul descris de tine.
Ori se poarta cum trebuie, ori il lasi!
Ceea ce trebuie sa faci este sa iti iei inima cu totul de la el ca sa nu mai suferi. Si ia-o cat mai repede, cat inca mai poti alege ceva de ea.
Ce cauti dar sa te incurci cu baieti needucati? Baiatul acesta este departe de a avea un caracter demn de a intra in relatiile cu oamenii. Numai cand esti pregatita pentru casatorie este bine sa iti faci prieten apropiat; si numai in scopul acesta.
Nu poti face nimic.asta esti tu, mai sensibila la lucrurile marunte.nu e un lucru gresit sa suferi din orice, insa este greu. poate ca nu ti-ai gasit cel mai bun partener.totusi,discuta mai serios cu el despre asta. spune-i ca suferi din cauza asta, daca tine la tine va fi mai atent.eu am pierdut pe cineva foarte important exact din acelasi motiv.ca mi se parea ca exagereaza cand imi zice ca nu petrec destul timp langa ea si ca nu sunt atat de afectiv cu ea.aceste mici rani se aduna, pana cand fac o imensa prapastie intre voi.iar atunci e prea tarziu
Exact asta se intampla cu o prietena foarte draga mie.Incearca sa fi si tu mai indiferenta.Sa nu iti pese atata.Mai iesi si tu cu fetele.Nu te izola in casa sa iti fie si mai rau.Fi indiferenta ca asta doare cel mai tare.