| gyoo66 a întrebat:

Buna sad) ce trebuie sa fac daca prietenei mele ii place de prietenul meu funda cel mai bun sfat...

Răspuns Câştigător
| gingergirl1 a răspuns:

De ce sa ii dea papucii? Daca chiar este prierena adevarata nu te punea in situatia asta! Parera mea,nu trebuie sa se bage intre voi! Acum tu alegi,ori vorbesti cu ea, ori nu stiu, gandeste-te bine, daca poti avea o relatie de lunga durata cu el zic sa nu ii lasi asa de usor, daca nu....alege-ti prietena! happy

8 răspunsuri:
| NinaSimone a răspuns:

Sa ii dai papucii. Doar nu o sa stai cu una care il place pe altul.

| 7Omar7 a răspuns:

Nu prea ai ce sa ii faci nu poti sa ii interzici asta sa u sa o obligi sa nu il placa ...doar sa ii spui ca nu ar fi frumos sa se bage in relatia voastra
si iti dau un sfat de retinut ..nici o data sa nu te certi cu un prieten/a bun/a pentru un iubit/a

| Vögeln a răspuns:

Buna!
sper sa-i treaca laughing
adica nu prea ai ce face. Doar sa ai incredere in proetenul tau. Daca ei ii place asta e. Important e ca voi doi sa va iubiti si sa fiti fericiti. Retul mai putin conteaza.
Nu cred ca ar fi necesara o dicutie cu niciunul dintre ei. Ata e situatie, si nu cred ca e vreun pericol sa va afecteze relatia.
Take care! :*

| h3r a răspuns:

Să treci peste fie ce-o fi și pe tipă s-o lași în prostia ei. Cu ea oricum n-o să mai vorbești. Cât despre prietenul tău și vârsta voastră, n-o să mai țină mult, să te aștepți să se bage cu ea, însă tu ești fată deșteaptă și le dai peste nas.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Vorbeste cu ea,si spune-i ca e prietenul tau. Daca nu are de gand sa o lase balta, nu mai fi prietena cu ea.

| Pomisor a răspuns:

Sa incerci sa ii ajuti, sa convingi pe cineva dintre ei sa faca primul pas.

| stark47 a răspuns:

Daca ii place de prietenul tau, nu mai ai ce sa faci decat sa o lasi libera sa faca ceea ce vrea.iar tu sa te departezi putin de ei pana cand iti trec sentimentele fata de ea.o sa ti se para super penibil crede-ma sa-i vezi sarutandu-se si altele.

| figure a răspuns:

Ii place si ti-ai dat tu (singura) seama de asta, sau...

Ii place si face ceva in sensul asta?

Este mare diferenta. Daca ii place de prietenul tau si a facut gesturi evidente / a flirtrat cu el / etc... probabil ca nu este genul de prietena pe care sa doresti sa o pastrezi.

Daca doar "s-a tradat" fara sa vrea, atunci poate ar fi bine sa vorbesti cu ea - dar nu la un mod prea brutal.