| ClauditzaXx a întrebat:

Ce trebuie sa fac daca un prieten de al meu iese cu o alta fata si eu il iubesc foarte mult? Am fost foarte buni prieteni, dar pana ce mi-a spus ca ii place de cineva. Dupa nu l-am mai bagat deloc in seama.Si acum nu se mai salutam deloc.

Răspuns Câştigător
| GreenBlood a răspuns:

aaaa e nasoala treaba asta inseamna ii place de alta sry
dar partea buna e ca poti sa incepi sa iil saluti sa incerci sa vb cu el dar frumossss sa nu v-a certatzi daca el vrea sa se certe u incerci sa iil calmezi dar e problema cdaca e deja cu aia

3 răspunsuri:
| Abadonna a răspuns:

Pai daca il iubesti foarte mult, cum zici, de ce ai asteptat atat incat el si-a gasit pe altcineva? Este total nedrept faptul ca nici nu il mai saluti, doar nu este vina lui ca isi vede de viata lui, nu?
De ce nu i-ai zis ca il iubesti inca de cand ai inceput sa fii sigura de asta? Acum poti doar sa discuti cu el, sa ii explici de ce te-ai suparat si sa vezi care va fi reactia lui. Daca si el tine la tine atunci va fi ok. Daca nu, macar stii cum sta situatia dar ai procedat corect si ai dat dovada de maturitate.

| EuDenny a răspuns:

Buna! daca iese cu o alta fata nu inseamna ca o iubeste cu adevarat. phbbbbt nu trebuie sa stricati prietenia din cauza ca iese cu alta ar trebui asa-i scpui ca il placi iar daca nu este reciproc ramaneti prieteni. doar sunt multi baieti si o sa cunosti altii noi! puppy dog eyes

| Ledy80 a răspuns:

Daca el nu te iubeste, lasa-l, cauta-ti alt prieten, ca el nu te merita daca nici nu va salutati...