| andreeaaa1 a întrebat:

Ce trebuie sa fac la lady popular pentru a avea greutatea de 57 kg? ofer fundita

7 răspunsuri:
| EuCuTine a răspuns:

Daca vrei sa te ingrasi mananca si stai in pat. Daca vrei sa slabesti indragostestete big grin eu am slabit 13 kg in 1 luna

| Emma a răspuns:

Daca vrei sa slabesti o duci la fitness dar iti trebuie cartela care costa 250
Sau in parc

Iar daca vrei sa te ingrasi mergi la piata si cumpara alimentewinking

XOXO

| Lexii a răspuns:

Pai daca ai greutate mai mica de 57 de kg, atunci du-te la piata si cauta alimente care ingrasa, de exemplu: cartofii, inghetata, friptura, etc.
Daca ai mai mult de 57 de kg du-te la sala sau alearga in parc.
pup:*. funda?batting eyelashes

| anqutsel a răspuns:

Iubita daca ai mai putin de 57 kg la piata la mancare ii iei alimente si vezi cata greutate are fiecare aliment in functie de cata greutate iti trebuie iei mancare cu greutatea potrivita... daca ai mai mult poti sa te duci la sala sau sa alergi in parc... dar ca sa nu mai astepti poti pur si simplu sa iii dai sfecla. dar vezi ca scade din efricire. funditabatting eyelashes?

| Alecsyyya a răspuns:

Daca ai sub 57 kg, trebuie sa mananci unele alimente de la piata.
Daca ai peste 57 kg, trebuie sa alergi, te duci la sala, mananci sfecla (iti scade din fericire)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai mai mult de 57 kg du-te in parc sau cumparati card din ala auriu nu stiu cum se numeste dar il poti cumpara de unde i apa laptele etc si daca ai mai putin de 57 kg mananca mancare din aia care ingrasa dar nu prea cred ca poti fi mai slaba oricum sper ca ti-a fost de folos

| missbeatris a răspuns:

Pai daca are mai putin de 57 du-te si dai mancare de la piata si cu apa iar daca depaseste atunci du-te cu ea la jogging sau la sala bafta funda?

Întrebări similare