| 196238923647207 a întrebat:

Ce va deranjaza cel mai mult intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
| 22andreea22 a răspuns:

Indiferenta, minciuna sau ascunderea unor detalii care ar putea fi importante pentru mine, lipsa atentiei la un moment dat, schimbarea comportamentului atunci cand ne aflam intr-un grup de amici, lipsa responsabilitatii, lenea, lipsa comunicarii din partea lui, sentimentul de superioritate pe care ar putea sa il aiba, neincrederea.

19 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Buna
Minciuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand partenerul/partenera nu vrea sa faca sex oral

| Cristiann25 a răspuns:

Tu!

| AnGeL a răspuns:

Pff...sa fie atat de distant incat sa nu imi spuna ce gandeste ascunzandu-mi lucruri importante happy

| BlitzLikeXd a răspuns:

Prostia,miciuna,cearta

| Nolkyz a răspuns:

Lipsa de libertate.

| Athée a răspuns:

Raceala din cuplu e cel mai dureros lucru. Te " seaca ".

| Vi003 a răspuns:

Mirosul de transpiratie, matreata, aspectul neingrijit al danturii, unghiile false, extensiile si silicoanele, mofturile, calitatea limbajului...sunt doar cateva.waiting

| mihaelaa18 a răspuns:

Bunahappy
Pai ma deranjeaza minciuna, cand nu este sincer cu mine, certurile care mai apar pe parcursul relatiiei, si uneori raceala care apare intre noihappy

| Unlocked a răspuns:

Plictiseala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eu il/o *** la cap iar pe el/ea il/o doare in fund.

| stark47 a răspuns:

Cred ca mai bine intrebai opusul.de deranjat te deranjeaza orice in functie de stare

| minirollo a răspuns:

Cand o persoana incepe sa nu mai simt acelasi lucru pentru cealalta dar in loc sa ii spuna naibi si sa isi deschida gura nu o face si incepe sa inselehappy.

| iubesc a răspuns:

Distanta, minciuna, glumele de prost gust, indiferenta.

| ramonici90 a răspuns:

In top 3 intra clar infidelitatea, minciunile si neincrederea. Apoi urmeaza o lista larga : lipsa de comunicare, ascunzisurile, plictiseala, rutina, indiferenta, vorbitul urat, raceala, prefacatoria si multeee altele.

| Ionut19CT a răspuns:

Minciuna si figurile

| BornToDie67 a răspuns:

Indiferenta...

Răspuns utilizator avertizat
| MetalHead04 a răspuns:

Orgoliul,minciuna,indiferenta.

Întrebări similare