Indiferenta, minciuna sau ascunderea unor detalii care ar putea fi importante pentru mine, lipsa atentiei la un moment dat, schimbarea comportamentului atunci cand ne aflam intr-un grup de amici, lipsa responsabilitatii, lenea, lipsa comunicarii din partea lui, sentimentul de superioritate pe care ar putea sa il aiba, neincrederea.
Pff...sa fie atat de distant incat sa nu imi spuna ce gandeste ascunzandu-mi lucruri importante
Mirosul de transpiratie, matreata, aspectul neingrijit al danturii, unghiile false, extensiile si silicoanele, mofturile, calitatea limbajului...sunt doar cateva.
Buna
Pai ma deranjeaza minciuna, cand nu este sincer cu mine, certurile care mai apar pe parcursul relatiiei, si uneori raceala care apare intre noi
Cred ca mai bine intrebai opusul.de deranjat te deranjeaza orice in functie de stare
Cand o persoana incepe sa nu mai simt acelasi lucru pentru cealalta dar in loc sa ii spuna naibi si sa isi deschida gura nu o face si incepe sa insele.
In top 3 intra clar infidelitatea, minciunile si neincrederea. Apoi urmeaza o lista larga : lipsa de comunicare, ascunzisurile, plictiseala, rutina, indiferenta, vorbitul urat, raceala, prefacatoria si multeee altele.