| Inkiu387 a întrebat:

Ce vi se pare normal sa se întâmple intr o relație in care amândoi au in jur de 16 ani? Adică nu sărutat, îmbrățișat ca astea s normale. Baiatul sa atingă și sa apuce fata de fund și sâni? Sau ce vi se pare vouă normal? Vreau sa îmi Spune-ți tot ce v ați dori voi intr o relație de genu

Răspuns Câştigător
| anonima6nskwkkwq7 a răspuns:

Puteți sa faceți orice va doriți atata timp cât aveți încredere unul in celălalt. Eu una mi am început viața sexuală la
16 ani și chiar mi se pare o vârsta destul de ok, dar asta depinde de cât de sigura ești. Eu intr o relație as face cum ai zis tu, săruturi, îmbrățișări, etc. Iar cu timpul as începe sa întrețin acte sexuale cu el, dar asta după ce m-am obișnuit cu persoana respectiva. Normal ca de la vârsta asta, intr o relație exista și părți cu tenta sexuală. Și dacă o faceți, protejați va! Multă sănătate te pup ❤️

6 răspunsuri:
| DonEduardo a răspuns:

Saruturi, imbratisari, apucarea fetei de fund si de sani, acte sexuale.

| Nemessys a răspuns:

Nu conteaza ce este sau ce nu este normal. Conteaza cum te simti tu bine. Degeaba o sa vina acum 20 de raspunsuri care o sa-ti spuna,, da, este normal sa-ti puna mana pe fund". Tu ce o sa faci in continuare? O sa accepti chestia asta doar pentru ca au venit niste straini de pe un forum si ti-au spus treaba asta? Nu...

Accepti lucrurile care te fac sa te simti bine sau comoda, atat.

| Emilian65 a răspuns:

Multa dragoste si iubire adevarata.

| Sofer a răspuns:

Dragoste și iubire cu totul inclus.

| NotNamed a răspuns:

Normalitatea nu consta in parerea celorlalți ci in simturile tale. Daca nu te simti confortabila sa faci chestiile astea atunci incearca sa comunici cu prietenul tau iar daca nu se ajunge la un numitor comun dai papucii. Poate altii la 16 ani fac si sex o data la cateva zile si n.au niciunul nimic in potriva. Pt ei e normal poate pentru tine nu.

| Catalin77945 a răspuns:

Nu prea conteaza daca e normal sau nu, imp e sa te simti bine, acum mna.