| kokojob a întrebat:

ce vrea sa insemne cand un baiat se holbeaza la tine si iti da atentie prin internet dar cand esti in public se holbeaza la tine dar nu da nici un semn de viata iar daca mergi la el si il intrebi ce mai face ( pentru ca il cunosti oarecum din conversatiile de pe net) itiraspunde ca bine si te intreba inapoi dar nu este atat de sociabiliar daca u nu il bagi in seama atunci cand va vedeti el nu face decat sa se uite la tine dar nimic special si cateodata ma uit la el si se uita la mine dar daca nu merg eu la el ma ignora total si i-am intrebat pe prietenii lui si au zis ca nu e timid deci ce puiimei vrea pentru ca ne cunoastem de 2 luni si el nu face primul pas deloc ba chiar eu lamintrebat daca vrea sa fie partenerul meu de dans la balul de absolvire de la curs si eu chiar ii dau atentie dar nul inteleg pe el adica daca ma placea trebuia sa se inplice mai mult sau? desi imi da semne ca ma place prin priviri si cand dansam ii face placere sa danseze cu mine doar ca eu imi doresc mai mult si as vrea sa-i spun ca-l plac doar ca mi-e frica de reactia lui pentru ca ii cam ciudatel adica are momente cand ii happy si vb cu mine si dintr-o data recurge la zombie mood adica nu mai zice nimic si pur si simplu ma omoara ignoranta asta a lui care vine si pleaca si tot asa big grin

13 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu e timid in relatiile cu prietenii, dar cand este vorba de fete, de ceea ce simte el pentru ele (adica pentru tine), se cam schimba treaba. Trebuie sa-l ajuti tu sa se mai "dezmorteasca".

| Dr3yga20 a răspuns:

Tine in considerare ca tu poate crezi ca el e indragostit de tine dar nu e. Si eu am crezut ca multe fete ma plac la viata mea dupa felul cum se uitau si comportau.

| CrazyTeenager a răspuns:

Este inhibat, in unele momente timid, cu tine, cu prietenii lui poate fi cel mai nebun, de aici si parerea lor dar in preajma ta clar nu este acelasi, iar daca aveti ce vorbi pe mess si comunicarea este ok, asta nu inseamna ca si in realitate stie sa faca acelasi lucru.

| Love4Music a răspuns:

Cam imbarligata situatia, din ce ai povestit e clar ca te place.
Poate nu stie sa danseze, e timidn.
Intraba-l tu, dar cu o voce calda numa asa poti afla.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Alexct21 a răspuns:

Asta e dragostea \

| Retardatus9000 a răspuns:

4 cuvinte: Nu stie sa danseze=)laughing!
Asculta...si eu sunt la fel ca el si da sunt baiat daca ma intelegi am o poveste ca a ta doar ca aici modul important vine la baiat (sa zicem cum ai fi tu in locul lui).
Imi place o fata foarte mult, ma tot holbez la ea cand intoarce capul ma fac ca ma uit in alta parte, nu prea vorbesc pentru ca(nu ca timid sunt si timid dar nu din cauza asta)pentru ca celelalte fete rad si tot fac (DE ACEEA NU A ACCEPTAT DANSUL CU TINE PENTRU CA II ESTE RUSINE SI CEILALTI VOR RADE DE EL DACA VA GRESII UN SINGUR LUCRU) EU tot repete: Nu gresi, No da in bara! ...ba dimpotriva mi se intampla.Deci incearca sa-l mai bagi in seama...Il inviti TU undeva pentru ca lui ii este rusine si nu se simte pregatit >eu tot ma uit la o fata de 6 ani pe clasa a 3-alaughing chiar ma jucam cu ea noi doi atat ea mai imi alinta numele dar baietii se maturizeaza prea repede(ea e genu meubig grin)si incep sa devina mai seriosi impotriv feteleor.Deci cum am zis incearca s-al inviti tu pentru ca nu se simte pregatit si mai baga-l in seama mai ia-l de mana si tu/Pe mess se simte sigur si nu are de cine sa-i fie rusine de accea intra in discutii cu tinebig grin.Si netu nu e o cal sa stii.

| kokojob explică (pentru Retardatus9000):

De fapt o acceptat sa fie parteneru meu de dans si ma lua la dans tot mereu in fiecare ora si de aia sunt confuza pentru ca in afara orelor de dans se comporta de parca nas exista iar cand dansam cateodata vorbeste intruna si cateodata nu zice nimeni nimic desi ne holbam unu la altu toata ora si odata stateam la repetitii pe o banca pe scena si mai era loc langa mine si langa un baiat si a venit langa mine in fata mea s-a uitat la loc s-a uitat la mine eu asteptam cu mare drag sa se aseze si s-a dus la baiat mai in fata siapoi sa nu-ti dai ppalme laughing)

| ioanamaria2001 a răspuns:

Cred ca este mai bine sa il ignori si tu, daca chiar te place si isi doreste sa aiba o relatie serioasa cu tine va veni el la tine, incearca sa il faci gelos.

| NicoBico12 a răspuns:

Daca tu il placi nu ai de ce sa nu ii spui! De la cum se comporta cu tine sunt semne de dragoste! Si daca tu astepti sa faca primul pas si el sa il faci tu o sa muriti asteptand! Du te si intreaba l de ce se comporta asa!

| kokojob explică:

Deci fratilor el a acceptat sa fie partenerul meu de dans si de dansat se descurca binisor numai la jive suntem varza amandoi darin rest e ok faza ii comportamentu lui si cand este atat de ignorant adikse uita la mine da n-ar veni domne feri sa deschida un subiect atunci ma face pe mine sa ma intreb ce naiba are adica uite odata mi s-a intamplat la fel m-am dus eu la el si l-am intrebat ce mai face si zice bine tu?, la care eu bine. si dupa s-a intors cu capu in telefon si m-am dus pentru ca numai spunea nimic big grin

| cassy_6054 a răspuns:

Baiatul te iubeste. Fara discutie.E indragostit de tine peste cap.Crede-ma,stiu ce zic.Ai grija sa nu il pierzi.