Ziua mea speciala a fost anul trecut pe la sfarsitul lunii decembrie cand ma vazusem cu una in statia de tren din Sevilla. De atunci nu am mai avut zile speciale.
Doamne cat de frumosss. Aproape imposibil :o. Numa in filme am mai vazut asa ceva. Nu stau sa ma gandesc la intamplari romantice de-ale mele, am avut si eu, dar vroiam sa te felicit pentru a ta! e GENIALAAA jurr! foarte frumos. Esti tare tuuu
Ziua mea cea mai speciala a fost in seara de Craciun cand am vorbit cu o fata care imi era foarte buna prietena...si atunci i-am zis ceea ce simt pentru ea
Ce dragut.eu nu am avut inca parte de o zi asa de romantica dar stiu sigur ca a ta a fost una foarte frumoasa :X
Buna andreea.
Totul s-a intamplat acu 3 ani de 8 martie. Imi placea foarte mult de o tipa cu care vorbisem doar pe net si cred ca am iesit 1 singura data la suc, nu-mi mai aduc bine aminte. tot ce conteaza este ca am invitato si in acea seara in oras. ea a acceptat si am facut tot posibilul sa o aduc accasa pentru ca pregatisem ceva special pentru ea. toata casa era plina de lumanari, de tot felul de miresme, in balcon aveam pregatit un buchet mare de trandafiri. inainte cu jumatate de ora de a ne intalni am facut comanda la un restaurant super bun, de ceva pizza care-i placea ei si clatite. Am asteptat'o in fata blocului unde i-am spus ca imi uitasem portofelul in casa, a urcat cu mine si i-am spus ca toate sigurantele s-au ars. a trebuit sa aprind toate lumanarelele din toata casa, a venit pizza i-am adus buchetul de trandafiri am baut un vin rosu... te las pe tine sa-ti imaginezi ce s-a intamplat . bye bye
Ooo. scuzee dar eu nu prea am zile romantice asa ca nu stiu ce sa iti spun.dar povestea ta a fost super am inceput sa plangg de fericire pe cuvantu' meu imi dau lacrimile . asta pentru ca team imaginat pe tine si pe acel baiat si cei din " castel " sau nu stiu cum super tare nu mai am cuvintee :* bafta in continuare
Impresionanta intamplarea ta!
Din pacate, nu am avut intamplari romantice/primul sarut/prima imbratisare/prima intalnire etc. :'
Al meu a fost si inca este urm:eram cu ciineva de vreo saptamana si nimeni nu ava curajul sa faca primul pas :un sarut.si eu cum eram intr-o zi nervoasa(era cel mai bun prieten al meu si a devenit si iubit)ma certasem cu mama nu ma mai opream din plans si atunci el m-a luat in brate si m-a sarutat si a spus ca ma iubeste si nimic dupa acesl sarut nu o sa ma mai faca sa plang si apoi.eu am o piscina(eram in piscina cand ne-am sarutat mai era si cea mai buna prietena a mea(ea are 9 ani)(eu 14)dar ea era dupa suc si a scapat tava si a mai intarziat si asa s-a produs magia apoi a urmat un lung sir de saruturi sub apa si acum cand sciu acest mesaj el citeste si este langa mine sarutandu-ma usor.este plin de frisca pentru ca facem un tort.e ziua lui azi(face 16 ani!)si acum ii spun cu mana pe inima si cu cea mai mare dragoste:te iubesc! :X