anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care ati facut sex cu mai multe femei, pratic lasand la o parte personalitatea ei, cand faceti sex cu ea, nu simtit aceleasi chestii? Adica tot acolo o bagi, tot de acolo o scoti, de ce unii isi fac amante? Nu tot aia e?

7 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Cei care vor mai multe femei in aceeasi perioada, vor sa se dea ca sunt cocosi si pot face fata la mai multe gaini deodata.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Amantele se fac pentru ca sotia nu ii satisface si face ceea ce ii face amanta.
Daca sotia sta ca lemnul in pat, la inceput merge, dar apoi te saturi ca barbat. Femeia trebuie sa stie ca sexul se face in doi, nu este doar datoria barbatului. Intr-o casnicie trebuei inventate mici jocuri erotice care sa elimine rutina. Acestea trebuie sa vina de la ambii parteneri.
O alta problema serioasa este modul cum femeia se procupa sa ramana apetisanta.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Vor veni vremuri grele dar sa stii ca asa cum au disparut dinozauri asa o sa disparem si noi. Cred ca ai inteles la ce ma refer.
https://www.youtube.com/watch?v=-98SH4YwUSI

| Crackman a răspuns:

Cum se misca, ce vrea, fanteziile care le realizeaza.
Ce gauri este dispusa sa dea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e chiar tot aia. Mai faci si altceva, mai pui mana si pe altele. Nu toate femelele au acelasi trup.

| SorinelCopilu a răspuns:

E diferit eu am 23 si am avut parte de cateva femei pana acum uite unele sunt mai stramte si mai calde unele sunt mai largi si mai reci sau sunt unele fete care arata mai bine si te excita mai mult mie de exemplu imi plac femeile cu sani mari deoarece imi place sa strang sani cand cand facem sex si ma simt mult mai bine ama avut parte si de din alea care nu au avut sani si nu am avut aceeasi experienta deci da exista diferente intre femei si cel care spune ca e tot aceeasi gaura înseamnă ca nu stie ce vorbeste.

| Madalina1837 a răspuns:

Nu laughing. Unele-s mai "fierbinți " pe acolo, altele mai strâmte, altele mai dezinvolte, unele mai scot cate un sunet, nu doar stau lemn, sunt multe diferente de la femeie la femeie.

Întrebări similare