Eu cred ca ar trebui sa il cunosti mai bine, adica cine stie cum e baiatul, prietena ta care a zis da, cred ca tine mult la tine si chiar isi doreste sa ai un iubit sau un amic.Prietena care a zis nu, poate ca e geloasa pe tine sau nu vrea sa vada ca esti cu cineva...sau cine stie,de ce nu poate ca ii este frica pentru tine...
Daca esti cu el,spune-i ca vrei sa il pupi pe obraz sau sa te mai astepte, daca te iubeste tte va astepta
Nu cred ca pierzi ceva daca il saruti, daca vrei da-te cu strugurel pe buze cand il saruti(glumeam)
Fundaa?
Dar prietena ta de unde stia ca te va saruta? depinde si cu ce scop te-a invitat in oras. daca prietenele tale il cunosc vorbeste cu ele sa-ti spuna despre el. daca e de incredere.sau chestii de genu.bafta.
Faci ce-ți spune inima. Dacă îți dorești,te poți duce, dacă nu, nu te duci. Dacă te duci trebuie să fii tu însăți și să nu te jenezi dacă o să îți fure un sărut, mai ales dacă îl placi.
Ar fi ok sa iesi cu el, nu ai ce pierde. si in privinta sarutului; fobie de sarut? Nu ai ce pierde.
beausingurlamasamea întreabă: