Buna, daca va intelegeti si va iubiti, normal ca relatia poate rezista si iubirea nu se va pierde, e foarte bine ca tineti legatura si ca te-a ajutat, prin asta arata ca ii pasa de tine si ca te iubeste.
Buna te inteleg sincer; vreau sa-ti spun ca si eu as plecata de un an alta tara si am pe cineva acasa an Romania sa nu crezi daca esti pe un alt pamant te schinba ceva nu draga mea, care iubeste adevarat si vrea sa faca ceva bine pentru cei ramasi acasa nu le trage inima sa faca ceva ce lear durea pa cei cei iubeste, la fel iubitul meu a avut un pic de frica cand am venit aici singura dar cu tinpul sa obisnuit si nu mai are teama nici un pic; ati spun ca daca te iubeste adevarat nu o sati grseasca cu nimic da asta tu trebuie sa stii.cat de mult te iubeste si nu te lua dupa lume ce vb ca este rea, daca nu stie ce vb mai bine tace nu? eu sincer cred ca te iubeste si nu-ti va gresi o sa vezi si nu te mai gandi la rau pune un pic si binele anainte. te pup paaaaa
Bai trudito. tu singura spui ca nu -i spui chiar tot.deja de la prietenia voastra el pune doua caramizi, tu iei una. el pune doua, tu iei una., daci el se chinuie sa construiasca cu incredere tu darami cu buna stiinta. vrei parerea mea? mai du-te -n ...matiii.ca-ti bati joc de om si de increderea lui.