| CucuBauContSters a întrebat:

Ceva mai dificil.
Acum un an aveam un coleg nou in clasa.
S-a mutat in spatele meu!:-sLa inceput a fost un calvar apoi am vazut ca are ochi albastrilove strucklove struck! Am o oarecare slabiciune pentru ei.Ne certam din orice ptc. o prietena de-a mea tipa intr'una si nu o suporta.
De cateva saptamani ma gadila, m-am suparat pe el ptc. iar s-a luat de prietena mea mi-a luat mana si si-a cerut scuze ne imbratisam des, dar faza ca asta nu face numai cu mine am avut o discutie serioasa cea ce nu a mai avut cu niemni din cls.[asa a zis] uneori ma apreciaza foarte mult
ma deranjeaza ca o afat se da la el frate, numai sa ma afca geloasa si nu ii pot zice ma nu mai sta cu aia adic na! Sa ii zic ca il plac!? P. S Odata mi-a zis "Delia sa nu crezi daca te tin langa mine te plac, imi esti draga" Sa ii zic ca il plac dar apoi nu va mai baga in seama oare? Va rog ajutati-ma!puppy dog eyes
Fundita pentru. cel mai concret raspuns :d Suntem cls a8a Nu vreau sa regret dupa aia.

Răspuns Câştigător
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunakiss,in situatia ta am fost si eu numai ca eu sunt clasa a 11a.Si eu i-am spus colegului meu ca il plac dar din pacate el nu ma placea, si nu ne-am purtat ura suntem amici in continuare.Despre colegu tau as putea sa iti zic sa incerci sa ii spui ceea ce simti pentru el pentru ca niciodata nu stii ce crede el despre tine sau ce este in mintea lui. Poate ca si el te place dar nu iti arata,iar in legatura cu ce ai spus tu mai sus ca iti este frica ca dupa aceea sa nu te mai bage in seama, chiar nu ai de ce sa te temi pentru ca ii spui ca il placi nu ii spui altceva, chiar si atunci cand ii spui ca iti place de el ii spui ca relatia voastra sa nu se strice si sa ramaneti in continuare prieteni indiferent de raspunsul pe care il va da.Asa ca nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca nu are de ce sa numai vorbeasca cu tine, poate va fi putin surprins dar ii va trece, asa ca bafta si sa ai noroc ca sa fi cu elsmugbig grin

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Copilarii. Trebuie cu totii sa mai cresteti.E firesc la varsta voastra.

| OnlyMilkandHoney a răspuns:

Buna raspunsul meu este:
Poate acest baiat este genul caruia ii place sa tina toate fetele pe langa el ca sa aiba de unde alege nu stiu.
In orice caz spune-i. poate totusi te place, cred ca ai o sansa.
Succes!

| CucuBauContSters explică:

Si uite asa am afcut 6 luni jumate apoi pauza. >.

| Cataa15 a răspuns:

Buna, hei incearca sa fii directa cu el, cred ca e mai bine, adica poate uneori sa fii direct strica dar poate ca daca si el simte ceva pentru tine se va dezvolta ceva mult mai frumos, nu ai de unde sa stii daca nu incerci, iar daca te respinge inseamna ca e un idiot. happy