| pitbull93 a întrebat:

ceva sfaturi despre gelozie imi dati, cum sa fac sa nu fiu gelos? si mai am o intrebare: cum sa fac sa nu ma indragostesc pentru ca nu vreau asta?

12 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Oricat ai incerca, inima nu se educa si nu respecta reguli!

| catalinutz1288 a răspuns:

Gelozia e unul dintre lucrurile cele mai detestate de catre o fata la un baiat. Data viitoare cand ai acte de gelozie in legatura cu o persoana, gandeste-te ca lucrul asta nu o sa faca decat sa o indeparteze de tine. Poate o sa te ajute asta cu ceva. In legatura cu indragostitul, cand se intampla, nu prea ai ce face ca sa opresti evenimentul respectiv. Din pacate pentru unele persoane, inca nu s-a inventat un,, leac''. Toate cele bune!

| neutrino a răspuns:

Simplu: apesi pe buton.

Răspuns utilizator avertizat
| Vix999 a răspuns:

Uf...mare mare problema cu gelozia asta. Incearca sa te controlezi si spune-ti in cap pana intra si ramane acolo : NICI O PERSOANA NU IMI APARTINE!
Fiecare e liber sa faca ce vrea iar daca o persoana face alegerea constienta in fiecare zi sa fie alaturi e tine, e mult mai frumos si special decat sa stea de fricawinking
Cu indragosteala. poti sa eviti persoanele care iti plac, poti sa-ti ocupi mintea cu altceva ..sunt metode. Important e sa nu dai ocazia unei persoane sa te cunoasca prea mult sau tu sa o cunosti pe ea

| LaNaibaa a răspuns:

Hmm. ca sa nu fii gelos. gandeste-te ca fata cu care esti te iubeste numai pe tine, si ca nu ai gasit-o pe centura sa sa te insele cu toti din calea ta! Pentru a doua intrebare nu stiu ce sa iti zic ..nu poti sa accepti sau sa nu accepti dragostea. ea vine cand are chef...

| Forev3rAlone a răspuns:

Nu ai cum! Daca iti place, iti place! Nu poti impiedica sa te indragostesti! E imposibil!
Iar cu gelozia...ei bine, adac area iubita ta, aveai incredere, dar asa...
Orucm, nu poti impiedica niciuna.NU AI CUM SA NU TE INDRAGOSTESTI! ESTI GELOS PENTRU CA O IUBESTI! big grin

| aiCEVAcuMINE a răspuns:

Pai gelozia e o mare problema, iar faza cum fac sa nu te indragostesti... nu e de bine, zic si eu ca raspunsul de mai jos nu mai iesi din casa

| xXhewlettXx a răspuns:

Nu mai iesi din casalaughing)

| pitbull93 explică (pentru xXhewlettXx):

Numa de ar trece asa, gelozia hai ca mai trece da mi ciuda ca m-am indragostit si nu vreauuu

| catalinbz a răspuns (pentru pitbull93):

Nu inteleg un lucru de ce sa fi gelos pe o persoana pe care nu o "iubesti"ca sa zic asa. Si totusi daca nu iti da nici un motiv sa fi gelos de ce ai fi, ori daca ai incredere in ea la fel nu ai de ce sa fi gelos...

| xXhewlettXx a răspuns:

Nu te mai gandi la fete si punct.
Funda?