Pai stai asa, te-a rugat sa fii cu el inca o data cu toate ca nu tine la tine? ca eu asta am inteles, am inteles ca a tinut la tine numai in primele doua saptamani, pai daca acum numai tine de ce naiba vrea sa fie cu tine? asta e intrebarea pe care trebuie tu sa ti-o pui. Are el vreun scop, asa ca mai gandeste-te in a-i da o a doua sansa, el nu te-a cautat si dupa vai brusc i-a venit din nou interesu fata de tine, eu nu prea cred. Sunt destui baieti pe lumea asta si pun pariu ca sunt si mai buni decat individul. succes.
Poi daca te duci la tara cu siguranata o sa va intalniti si o sa vb cat mai detaliat, voi stiti ce este mai bine pentru voi si ce relatii aveti!
Pai. Daca nu mai vrea baiatu'. Nu poti sa-l fortezi. Si. invata sa scrii romana.
Sau macar fi si tu cu putin finete. Ce naiiibaaa? PLM!
Poti incerca sa fi iar cu el... daca e totul ca inainte. Si in timp mama lui te va cunoaste si se va obisnui cu tine. Puteti incerca sa fiti iar impreuna apoi vedeti voi ce va iesi. Bafta!
Mie nu imi pare a fi un baiat prea serios, ci din contra, unul care cauta doar distractie. O dragoste profunda nu se naste in 2 saptamani, si faptul ca abia l-ai cunoscut cred ca ar trebui sa te faca sa astepti. Nu poti sa iti dai seama ce fel de om este cu adevarat intr-un timp asa scurt. Eu una ti-as pune sa nu faci nimic, sa ajungi sa-l cunosti cu adevarat si abia dupa sa iti pui probleme legate de relatie, altfel ai putea risca sa te trezesti cu amintiri neplacute.