| adelutzza a întrebat:

cf? Am si eu o intrebare:mi-a intarziat menstruatia si nu mi-a venit nici in momentul asta, oare sunt insarcinata? ultima data am facut-o fara perzervativ.Astept un raspuns, mersi

Răspuns Câştigător
| cristina_6456 a răspuns:

E ceva normal sati intarzie cateva zile dar s-ar putea sa fii ramas insarcinata cand ai mai facut ininte poate ai facut fara prezervativ fa-ti un test nu e scump il gasesti la farmacie :p

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde cat de mult ti-a intarziat. Daca ti-a intarziat mai mult de 4-5 zile, exista un risc mare sa fii insarcinata. Cel mai bine ar fi sa-ti faci vreo doua teste de sarcina, din urina de dimineata, in doua zile diferite. Vei sti cu certitudine daca vei avea un bebelus sau nu.

| lia a răspuns:

Daca nu ai folosit nici o alta metoda contraceptiva, exemplu: pilula de a doua zi, exista o mare posibilitate sa fi ramas insarcinata. Dar ca sa nu devii agitata degeaba, eu te sfatuiesc sa faci un test de sarcina. happy

| kh1ss a răspuns:

S-a inventat testul de sarcina... se gaseste la farmacie si nu costa numai 10-20 de lei...

| Amelia87 a răspuns:

Testul de sarcina iti va da raspunsul.

| adelutzza explică:

Pai o sa merg si o sa cumpar un test de sarcina ca sa fiu sigura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm in primul rand cumpara doua teste de sarcina (foarte bune "sure check")fa unul, si, in 48 de ore pe al doilea si atunci vei vedea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna... Acum doua luni mi-a venit menstruatia de doua ori... Si luna trecuta nu mi-a venit deloc... Se poathe sa fiu insarcinata?