Mai, eu nu sunt fata, si nu am vazut ca scrie ceva in biblie despre baieti decat sa nu preacurvesti etc.
Tin sa iti spun ca mama si-a inceput viata sexuala DUPA ce s-a maritat cu tata.
Din pacate sunt putini care sin cont de aceasta regula.
Stiu FOARTE multe fete care si-au inceput viata sexuala la 14-15 ani.
Eu chiar am de gand sa imi incep viata sexuala bupa casatorie.
Nu stiu daca acesta estu un pacat f. mare, dar eu vreau sa implinesc si scrie in Biblie cat pot.
In cazul in care nu ti-ai inceput viata sexuala eu te sfatuiesc sa il intrebi pe iubitul tau ce parere are si daca vrea neaparat sa faceti sex, poti sa facei sex cu el, nu cred ca ar fi un pacat groasnic.
Dar daca e; l te mai asteapta, poti sa mai amani putin.
Daca ti-ai inceput-o, cum am mai spus mai devreme, nu e un pacat graznic.
Buna. dc sa faci. dragoste dupa ce te casatoresti daca nu va potriviti daca. se int ceva si nu mai merge din cauza asta? adica decat sa te casatoresti si apoi sa ai un divort. mai bine inainte. d nunta:*
Arata-mi 10 persoane virgine inainte de noaptea nuntii! Macar, virgine sentimental, pentru ca toate-s penetrate.
Nu, nu fac ceea ce scrie in Biblie, nu in legatura cu acest subiect.
Cred in sexul dupa casatorie (numarul persoanelor care se pot lauda cu asa ceva este infim.) Gandesc asa: "daca se poate face sex dupa casatorie, de ce nu s-ar face si inainte, sa inteleg ca in ziua de azi o relatie de iubire este legata de o hartie, o semnatura si un juramant?"
Nu domnule, daca iubesti faci dragoste, ori esti casatorit, ori nu. O relatie de iubire depinde de sentimente, nu de acte!
Terminat!
Neaaaa nu te chinui cu gandu si nici macar cu corpu tau. daca gasesti un baiat cu care sa te simti bine bine. o sa vezi ca o sa vrei sa o faci cu el deci faza cu dupa casatorie e poveste sti vorba aia " traieste-ti viata " nu se poate dupa casatorie iti zic eu. ca dupa ce ai semnat in acte cu unu/una nu mai e ca inainte. parere sincera. ai grija.
Daca faci sex dupa casatorie este minunat deoarece nu exista frustrari! Daca cunosti 2-3 baieti o sa inceoi sa ai frustrari ca de ce sotul nu e ca ala sau ca altul. Daca esti virgina o sa inveti sexul de la sot si va fi minunat deoarece nu stii cum este altul.
De aceea nu exista ' poate nu te potrivesti cu sotul' Ideea este ca depinde mult de genul tau de personalitate si ideologie de viata. Daca esti genul curioasa si careia ii place noul sa vrei sa incerci multe, dupa casatorie, dupa vreo 5 ani o sa incepi sa te intrebi cum e cu altul. Dar daca nu doresti sa cunosti ceva nou si esti traditionala, atunci o sa ai o viata sexuala foarte frumoasa si linistita nu cu comparatii si frustrari ca sotul face sau nu ca X fost al tau.
anonim_4396 întreabă: