| antoniaidk a întrebat:

Buna.Chiar am o problema sentimentalalaughingeu am tot avut treaba cu un baiat si ne-am certat,ne-am despărțit pentru ca nu ne înțelegeam,dar se comporta foarte frumos cu mine,nu am ce comenta.
Acum am stat cu altul ca sa văd cum e sa fii cu altcineva, baiat smecher, cu mașina șmecheră, tot ce trebuie, dar mai importantă e mașina decât mine.Ma ignora, nu-mi scrie, îmi place cu el
ca e așa bad boy dar nu e de păstrat.Nu facea nimic din ce facea primul baiat.
Și am realizat ca primul chiar ma iubește prea mult și m-am întors la el.Eu nu simt ceva puternic pentru el, dar ma pune pe primul loc și ma tratează ca o prințesa.
Credeți ca am greșit ca am lăsat băiatul ala smecher?laughing

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Daca ai gresit? in nici un caz! Ramai cu cel ce te iubeste, cu el poti avea o relatie frumoasa chiar daca acum nu prea il iubesti, cu timpul iti vei da seama ca viata fara el nu poate exista... respect pentru alegerea facuta!

| Goete a răspuns (pentru lpavel):

Ea nu il iubeste pe niciunul, unul o trateaza bine material si altul moral. Adica bani sau dragoste si ce folos dragostea daca ea nu o are

6 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ramai cu cel pe care il iubesti dar sa fi constienta ca el nu te va plimba cu o masina smechera...

| RAY a răspuns:

Asa sunteti voi va place sa va bateti joc, doar sex si drame oferiti

| Goete a răspuns:

Nu erai fericita nici cu unul nici cu altul.
Smecherul are "tot ce trebuie" - adica tot ce iti trebuie tie, ca nu esti capabila sa ti le oferi tu si vrei sa le obtii de la un tip. Vorbind sincer si direct. Chiar daca te supara.
Astalalt te iubeste, te respecta te trateaza bine si tu nu il iubesti. Ca dealtfel nici pe celalalt.
Tu ne pui intrebarea ce e mai important pentru tine sa fii tratata bine material sau moral.
Asta e alegerea ta

| Danny28 a răspuns:

Lasă-l în pace. Dacă tu vrei iubit doar ca să fi tratată ca o prințesă du-te la cocalarii și smecherașii tăi cu care umblii și nu-ți mai bate joc de săracul băiat. Așa sunteți majoritatea. Vă bateți joc de băieții buni, îi părăsiți pentru toate scursurile de hăndrălăi și când dau ăia de pereți cu voi, vă întoarceți la ăia buni cu coada între picioare ca după o scurtă perioadă să îi părăsiți pentru alte scursuri. Vă meritați soarta.

| Together a răspuns:

Cu asta care te trateaza ca o printesa tot plictisita o sa fii. Daca erai atrasa de baiatul ala smecher puteai sta mai mult cu el.

Sentimentele tale ar trebui sa-ti dicteze ce e mai important pentru tine. Te frustra asa rau ca nu te trata ca o printesa? L-ai fi placut daca te trata ca primul iubit? Sau te-ai fi plictisit la fel de el dupa o vreme.