anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

chiar as vrea sa ma ajutati, daca se poate!
Tocmai m-am certat cu prietenul meu, totul a fost bine cand intr-o zi am primit um mesaj si mi-a zis ca nu se mai poate sa fim impreuna ca tine la o alta fata si nu vrea sa ma faca sa sufar mai tarziu sad apoi ne-am intalnit in discoteca si ne-am impacat [ era ametit putin dar eu nu am observat chestia asta ] si a fost si acolo totul bine a zis ca duminica vrea sa ne vedem sa mai vorbim. cand i-am dat duminica dimineata un mesaj sa vedem unde ne intalnim a zis ca el nu tine minte sa ne fi impacat si sa fi zis asa ceva crying si ca isi cere scuze, ca a facut lucrul acesta de a ne impaca. nu a vrut sa o continuoam. tin mult la el. sad il iubesc foarte mult, credeti-ma! crying(( ma puteti ajuta cu un sfat, va rog!
Multumesc :X!

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, nu te merita deloc, te rog eu sa nu ii mai acorzi deloc atentie ca nu merita iubirea ta, nu asa se face, pai normal ca el isi bate joc ba te vrea ba nu te vrea, ca stie ca il iubesti si faci cum iti zice, ia arata-i ca nu esti tu fraiera lui si ignora-l total sa vedem cum ii vine, ai sa vezi ca va regreta cand va vedea ce a pierdut, care are de pierdut tu sau el? Eu cred ca el, ca poate nu va mai gasi o fata ca tine care sa il iubeasca cu adv, dar tu sigur vei gasi un baiat care sa te iubeasca cu adv si atunci va realiza poate ca te iubeste dar va fi tarziu, eu zic sa il lasi sa isi vada de viata lui, chiar daca e greu, stiu cum e, incearca sa fi puternica si sa fi indiferenta cu el sa vezi ca indiferenta doare1

7 răspunsuri:
| Corinne a răspuns:

Esti prea buna cu el.incearca sa nu mai ti legatura cu el si sa-l uiti pentru ca nu te merita.cred ca si-a batut joc de tinebig grin daca era putin ametit...totusi cred ca isi da seama pe cine saruta si cu cine se impaca.parerea meabig grin daca ti-a spus ca tine la altcineva ar trebui sa-i respecti decizia si sa nu mai vorbiti despre voi si o eventuala impacare. dupa. tot tu vei avea de suferit.
Lasa`l in pace.chiar daca isi mai doreste ceva de la tine.incearca sa-l uiti (stiu ca iti va fi greusad ) dar ii mai bine pentru tine.vei gasi un alt baiat care o sa te iubeasca si o sa te repecte asa cum meriti!
Ai grija de tine!kiss

| nutzu' a răspuns:

Mah fato, el a fost sincer cu tine, a zis ca nu te vrea... apreciaza asta si tu... lasa-l in pace sa fie fericit cu,, alta fata".

| Ancutsa a răspuns:

Mi-am dat seama ca si-a batut joc de mine. dar nu mai ma intereseaza persoana lui. acum sunt cu un alt baiat si sper sa il pot uita day dreaming.
Multumesc mult ca m-ati ajutat >big grin

| avkat a răspuns:

Daca il iubesti lupta pentru. el! nu te lasa! spune-i in fata tot!

| 20girl a răspuns:

Draga ancutssa,

Acest baiat daca a facut asa ceva doar isi bate joc, da-l incolo ca baieti sunt destui pe lumea asta. Majoritatea sunt asa... pe altadata vei sti mai bine cum sa privesti aceasta parte a lucrurilor si vei fi mult mai atenta.
De cat timp erati impreuna? acum daca si era prima ta dragoste va fi un pic mai greu, dar lasawinking totul va fi bine! Ai grija de tine si vei vedea ca ce-i al tau e pus de-o parte.

| exicodili a răspuns:

Asa tip de baieti sunt foarte posesivi...desi si-a gasit alta fata si ti-a dat papucii vrea ca sa te tina si pe tine alaturea si asta nu pentru ca te mai iubeste ci pentru simtul posesiv pe care inca il mai are...Imi pare rau insa va trebui sa incetezi sa mai vorbesti cu el, caci el azi poate sa-ti zica ca te iubeste, iar maine iar sa-ti dea papucii.Eu tot am patit asa si m-am invatat minte...Asa ca draga mea nu te ingrijora... e bine sa fii putin timp libera apoi vei fi numai gata sa incepi o noua relatie...Viata e frumoasa si tu la fel...lasa-l cu inima impacata si nu dispera :-)

| marry_7650 a răspuns:

Spune-i foarte clar.ca el tia intors primul spatele si daca a facut-o o data o sa faca si a doua oara, tu ai plans si ai suferit pentru asta acum e randul lui sa intelega, cu sentimentele cuiva ne se joaca, daca vrei sa-i fii prietena si atat! fii o fetita inteleapta te pup.