Relatiile serioase nu apar cand vrem noi.
Relaxeaza-te, cunoaste baieti, vezi ce fel de oameni sunt, vezi ce fel de baieti ti-ar place tie, fa-ti mai intai prieteni baieti, ca sa cunosti mai multe tipuri de baieti, sa stii ce cauti, si sa vezi si cam ce parere au baietii despre tine. Apoi ai sa incepi sa iesi cu baietii potriviti pentru tine, si poate se leaga ceva serios. Nu incerca sa bagi seriozitatea cu forta in relatii, ca nu te premiaza nimeni pentru durata relatiilor.
Vei avea si relatii serioase atunci, cand chiar te vei indragosti pe bune dar sa stii o luna e cam putin eu am 14 ani si am acum o luna si sigur o s-o tin mai mult, adevaru` e ca, conteaza si sentimentele... Bafta ar trebui sa numai faci relatii pentru ca asa e la moda ci pentru ca simti
Eu am 14 ani si nici n-am avut vreun iubit vreodata.nu te mai plange, esti adolescenta doar nu crezi ca te vei casatorii cu el...normal ca o sa va despartiti o data si o data, daca e de lunga durata te va durea mai mult cand va despartiti.o relatie serioasa poate incepe la unii de la 19 ani la altii la 28...nu cauta relatii serioase acum