anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy Chiar nu mai inteleg sad De ce nu pot avea o relatie cum trebuie? pana acum cu toti mi-a mers super rau. bine la inceput tot timpul este frumos dar dupa. ca la unu ii era mai important ceva si tot felul de chestii si cu toti mi s o intamplat asta...

Si cand am avut o relatie cu un baiat ne-am despartit dintr-o cauza si nu ne-a tinut mai mult de o luna.Si chiar imi doresc sa am o relatie de lunga durata.
Cea mai lunga relatie a mea a fost de maxim o luna si tot timpul cand is cu un baiat am frica aia in mine sa nu despartim ..Si acuma recent un baiat s-a despartit de mine ca nu avea timp de mine ca avea altceva mai important de facut.Si dupa relatia asta chiar nu mai stiu.Mi-am zis ca nu o sa mai am o relatie mult timp ca deja mi-e frica sa nu o mai patesc.Nu ca as suferi ca nu am fost un an, doi dar totusi imi pare asa de rau ca mi se intampla asta. Oare din ce cauza? Ce parere aveti?

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Relatiile serioase nu apar cand vrem noi.
Relaxeaza-te, cunoaste baieti, vezi ce fel de oameni sunt, vezi ce fel de baieti ti-ar place tie, fa-ti mai intai prieteni baieti, ca sa cunosti mai multe tipuri de baieti, sa stii ce cauti, si sa vezi si cam ce parere au baietii despre tine. Apoi ai sa incepi sa iesi cu baietii potriviti pentru tine, si poate se leaga ceva serios. Nu incerca sa bagi seriozitatea cu forta in relatii, ca nu te premiaza nimeni pentru durata relatiilor.

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns:

Vei avea si relatii serioase atunci, cand chiar te vei indragosti pe bune dar sa stii o luna e cam putin eu am 14 ani si am acum o luna si sigur o s-o tin mai mult, adevaru` e ca, conteaza si sentimentele... big grin Bafta ar trebui sa numai faci relatii pentru ca asa e la moda big grin ci pentru ca simti happy

| RoseAndBiia a răspuns:

Eu am 14 ani si nici n-am avut vreun iubit vreodata.nu te mai plange, esti adolescenta doar nu crezi ca te vei casatorii cu el...normal ca o sa va despartiti o data si o data, daca e de lunga durata te va durea mai mult cand va despartiti.o relatie serioasa poate incepe la unii de la 19 ani la altii la 28...nu cauta relatii serioase acum