Trebuia sa testezi terenul inca de cand ai inceput sa te simti atrasa de ea, sa discutati despre astfel de relatii la modul general, sa afli ce parere are despre asta, eventual sa o fi intrebat daca i-ar placea sa fie cu o fata, in general vorbind. Si in functie de asta sa mergi mai departe daca se arata deschisa, daca nu, trebuia sa-ti iei gandul inca de atunci. Nici acum nu cred ca e tarziu, nu te arunca sa ii spui ce simti tu si ce ti-ai dori, daca nu cunosti perceptia ei despre astfel de relatii, s-ar putea s-o pierzi si de prietena. Cauta intai momentul sa-i afli parerea in general despre asta.
Da,dar imi este frica si sa o intreb daca i-ar place sa fie cu o fata.Adica..daca isi da seama?
Asteapta si tu un moment potrivit, cand va uitati la un film unde exista un astfel de cuplu, sau cand e vreo stire la TV despre subiectul asta, sau vreun subiect din o carte pe care ai citit-o, sau....vezi tu ce context favorabil gasesti.
Tu esti sigura ca esti indragostita si nu e doar o impresie? Ai mai fost vreodata indragostita de o fata?
Chiar nu stiu. Sunt foarte confuza.