Daca ii dai mai des de un mesaj sau bip la 3 zile, atunci renunta intai la asta. Va aprecia si te va vedea cu alti ochi. E super enervant sa-ti bipaie telefonul de 5 ori pe zi sau eventual mai des. Si niciodata nu te mai uita in telefonul lui. E lipsa de respect si de educatie. Eu sunt maritata de 3 ani si nu i-am verificat sotului meu niciodata telefonul, portofelul sau buzunarele.
Buna, eu cred ca el tine la tine daca a vrut sa va impacati, dar poate e cam confuz in legatura cu sentimentele lui, tu incearca sa fi indiferenta, ca indiferenta doare, ai sa vezi ca desi e capos, daca tine la tine, tot te va cauta...
Da... e foarte corect...deoarece are de munca.si nu 1 ci 2... faza este.ca daca tu tii la el...ai putea sa faci in felul urmator... ii trimiti un mesaj...ca il vei astepta pana isi va face timp pentru tine...si ca nu il vei mai deranja...si iti garantez ca ii va trezi niste sentimente puternice...asta e sfatul meu... sper sa te ajute
Te inteleg. e cam nehotarat...eu m-am hotarat s-o fac p indiferenta...incearca si tu,, asta doare cel mai mult,, pop( am patit o si eu) si acum am luat decizie,,,, accept senina totul.bafta
Ego-ul fiecarui barbat... incearca sa-l ignori. asta e o problema mare pentru multe fete. doar pe el il vezi pe toata Terra asta?
Asteapta, poate chiar are nevoie de putina liniste, daca zici ca e ocupat.si daca zici tu ca chiar tea iubit se va intoarce la tine dupa atita timp
Pai incearca si tu sa nu il mai stresezi, incearca sa fii prietena lui, sa ii castigi increderea. el are nevoie de cineva cu care sa se simta in largul lui, nu cred ca ii face placere ca il stresezi mereu.probabil ca te iubeste doar ca are nevoie de putin timp de respiro.incearca sa nu mai fortezi lucrurile, lasa-l pe el sa te caute atunci cand va simti nevoia, iar cand o va face incearca sa fii putin indiferenta, indiferenta atrage.
linarkfts întreabă: