Depinde dupa pers... daca esti ff apr de iubit nu te minte. o pr mai minte din cand in cand.iti zic din proprie experienta.si iubitu. dar cel mai des pr cea mai apr.
Daca ai langa tine asemenea persoane, nu le mai poti numi prietene sau iubiti.
In general, mint oamenii, independent de stare, implicati sau nu in relatii de prietenie sau iubire.
Pai sa stii ca si eu ma aflu antr-o situatie similara si nu stiu p cine sa cred...asi crede-o p ea ca nu are nici un interes dar nici el nu ar avea dc sa ma minta... cel mai bine e sa ai rabdare si sa-i testezi p amandoi si an funktie d asta o sa afli cine minte si cine nu
Eu cred ca iubitul. In cazul meu cel putin, prietena mea nu ma minte niciodata, ne spunem mereu ceea ce ni se intampla, ce simtim si nu cred ca ea ar avea vreun motiv sa ma minta, in schimb iubitii de multe ori au "nevoie" sa mai spuna si cate o minciuna partenerelor.De exemplu daca el vrea sa mearga intr-un club, dar tu nu il lasi, pana la urma probabil te va minti, si va merge fara sa stii.
Iti spun din propria experienta.Ai grija si cu prietenele nu avea f. mare incredere pentru ca sigur va veni ziua cand te va dezamagi.eu am avut o prietena pe care o consideram sora mea ne cunosteam de 16 ani.fi sigura ca nu iti spune tot, fiecare avem un secret numai al nostru.de baieti nici nu se pune problema, toti mint mai mult sau mai putin.ai grija de tine
Depinde daca esti prietena foarte buna cu respectiva si va spuneti secretele si iti este alaturi de fiecare data la bine si la greu atunci iubitul minte dar daca iubitul nu se ascunde de tine si iti este alaturi poate prietena minte... sau poate amandoi sau poate nici unul...
xtreme întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: