| adelin0577 a întrebat:

Cine imi poate spune cum sa conving o fata sa faca sex cu mine? Dau funda!
P.S. am 17 ani

15 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Nu trebuie sa convingi, trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda...
Cu precizarea ca, fata sa nu aiba 13 ani!
O zi buna happy

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fratele meu pregateste portofelul si umple rezervorul, o plimbi cu masina, o duci la restaurant ii platesti masa pe urma mergeti in club ii cumperi de baut si dupa la hotel rupeti patul

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

100 lei

| GoldandSilver a răspuns:

Ai 17 ani, mai intai trebuie sa cunosti o persoana pe care o IUBESTI cu adevarat, asta daca vrei sa devii un barbat adevarat si pe la 20-30 de ani vei avea prima ta experienta sexuala. Nu e deloc ok sa ai acum la 17 ani si nu cred ca o fata normala ar vrea sa faca asta, doar daca nu e prostituata sau usuratica.

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Daca e nevoie sa o convingi, inseamna ca ea nu vrea.
Daca ea nu vrea, se numeste corupere sau viol.

| CHECK a răspuns:

Violator te fac!

| dora784500 a răspuns:

Nu o faci. Dacă vrea, bine. Dacă nu, îți iei labele de pe ea.

| adelin0577 explică:

Imi este rusine sa ii zic!

| Stounos a răspuns:

Ii spui ca ai BMW

| IsabelaElena1 a răspuns:

Pai in primur rand daca ai o prietena care vrea acelasi lucru du-te si intreab-o chiar daca nu ai curaj tu du-te si intreab-o poate va accepta cine stie!

| OAmGroasa a răspuns:

O violezi.

| Maruta_Ionut_2000 a răspuns:

O inviti la tine acasa si daca vrea ea sa si doarma la tine dupa PS filmul sa fie romantic dupa ce se termina filmul te duci in bucatarie si ii zici ca ii aduci ceva de mancare da de fapt ii dai un trandafir dupa ce il dai si va puneti in pat pui mana ta pe piciorul ei te uiti in ochii ei și ii spui ca o iubesti o saruti si dupa te suii pe ea si faceti sex

| Axwelll a răspuns (pentru Maruta_Ionut_2000):

Asta-i din ala din filme rolling on the floor)

| Andreeea21 a răspuns (pentru Maruta_Ionut_2000):

Și dacă te refuză? laughing

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Andreeea21):

Se pare ca nu ai fost suficient de atenta. Cum sa-l refuze din moment ce i-a dat un trandafir? Gestul ei ar fi de o cruzime inimaginabila. big grin

Întrebări similare