Oceanele Treisprezece - 700 km
> [Ea
Ah da 700 mile separate pentru noi indiferent de cât de multe
O după-amiază normală de ascultare ca subiectul nostru a spus ca m-a iubit şi sistemele de pauză a început
sentiment ciudat dar sincer m-a inselat cu prietenia ta a fost într-adevăr o iubesc
Acest lucru mă simt la fel de frumos ca tine sunt atat de speciale pe care am devenit umbra mea în look-ul de lumină
ochi aruncat în aer strălucea o stea să fie un prinţ de printesa mea
> [Elena: Şi vocea ta mă simt sunteţi mereu în visele mele.
> [Ea
Voi aştepta o altă zi pe scaun în faţa dvs. de voce o zi mai mult te iubesc chiar fără să vadă o altă zi mă uit la
hartă şi distanţa de la casa mea de a ta sper ca o zi trece intotdeauna am influenţă
cum va fi lipsă sosirea mea zilele mele de cateva pentru a vedea faţa ta eu nu pot explica de ce te iubesc
atât de departe, dar simt că vă atingeţi, nu poate fi o reflectare
> [Elena: Nu pot sa merg, am nevoie de prietenia ta
> [Ea
Din Crevillente la Cadiz şi înapoi trebuie să aştepte pentru a vedea Elena este mare este ca voi
Am încredere în instinctul meu în special, vocea ta lovituri mă scoată din acest labirint atunci când sună telefonul meu I
Elena este bucuros că este atunci când sună telefonul meu de toate durerile mele sunt eliminate ca nu le si tu mii de
luni ca ingerii sa-ti cant, nici dune rece
> [Elena: Te iubesc si fara tine nu este de mers pe jos
> [Ea
Cuvintele sunt lipsă atunci când există o senzaţie de dragoste, cum ar fi sărutări şi mângâieri în curând
Am pierdut aproape şi totuşi nu au suferit nici care le vedeţi în visele mele m-am trezit si tu
este pierdut şi vrei doar să mă las mergem şi eu sunt pe moarte dacă nu mă et, care va
prietenie transformat în dragoste ca moarte în viaţă de nimic din tot ceea ce, tot ce ai vrut eu
> [Elena
Şi dacă nu eşti eu nu pot sa respir eu
Pentru fiecare zi că nu suntem împreună şi tot ceea ce distanţa dintre noi As vrea sa pot spune la
Urasc ceea ce sufletul meu pentru tine doar vis suferă strălucească în cer vasta pentru a vedea fiecare poderte
da-mi straluceasca mâine după întuneric doresc să fie steaua de ochii tai
> [SHE: Şi vocea ta mă simt sunteţi mereu în visele mele.
> [Elena
Vreau sa fiu printesa din visele tale cel care ştie inima ta la distanţă spânzurat
Am mânca focul nu ia toate că pasiunea aş fi foarte cuiburi de porc porumbei
dumneavoastră de ferestre pentru că eşti mereu alături de mine şi să mă omoare atât de multe mile
> [Ea: Nu pot sa merg, am nevoie de prietenia ta
> [Elena
Şi să cred că doar recent au fost unite de prieteni muzica de un alt cantec, am înţeles acum că
aceasta este soarta noastră vă spun cu versuri inima mea Aminteşte-mi plâng în tăcere
este visul cu buzele si nu pot fi sărutat ştiţi că acestea sunt sincer mea Nu Lie
cuvintele pe care doriţi sa te trezesti in fiecare dimineata
> [Ea: Te iubesc si fara tine nu este de mers pe jos
> [Elena
Vreau un nor luat dragostea mea a face scurgerii ca o ploaie pe balcon în fiecare
fura tăcere dorinţele mii şi să le facă dacă pierde dreptul de ai putea pune mâna, fără a
frica de a le pierde din nou, dacă aş putea să se agită în braţele tale ştiind că nu vei merge din nou.
> [Ea: Şi dacă nu eşti eu nu pot sa respir eu
Bananacantareata87 întreabă: