| alinutzabebitza a întrebat:

cine imi spune povesta lui de dagoste si ce-a mai frumoasa primeste fundita!happy

2 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Nu pentru funda povestesc ca pot exista si povesti mai frumoase.Zic prima poveste din viata mea.Am mers in concediu cu doua prietene la mare.In vagon de dormit.Una din prietene a mers afara pe coridor si o data a intrat spunind ca sunt doi tipi misto afara ea ramine sa stea de vorba cu ei.Cum eu nu am avut chef de aventura si ceva serios nu credeam ca iese am ramas inauntru povestind cu cealalta prietena.Dar n-i s-a stricat patul cind am vrut sa dam cel din mijloc jos.Am iesit afara sa cer ajutor si a intrat unul dintre tipi sa ne ajute.Bineinteles nici el nu a stiut sa faca si am chemat conductorul.El ne-a ajutat pina la urma. Dupa ce a plecat conductorul acest tip m-a chemat afara si dupa zece minute mi-am dat seama ca il plac enorm.Am stat noi de vorba pina noaptea tirziu cind el trebuia sa se dea jos in Brasov nu inainte sa-mi ceara numarul de telefon.Pe vremea aceea nu erau telefoane mobile in anii 80 deci nu eram de unde sa stiu de ma va suna peste trei saptamini cind veneam acasa de la mare.Dar dupa trei saptamini dupa ce am venit acasa m-a sunat si de atunci a inceput cea mai runmoasa poveste de dragoste care ar tine aici pagini intregi nu exista sa dau un raspuns asa de lung cu lux de amanunte esentialul e ca dupa doi ani am devenit sot si sotie.

| frumusikgirl1 a răspuns:

Tzeapalaughing