În cer am pierdut ce am iubit, în cer am să caut liniștit acum sufletul tău... cuvântu-mi șopteste c-ai plecat pentr-o secunda mor și iarăși vin să te găsesc; dacă mâine n-aș mai fi oare îți vei aminti tot ce-a fost cu noi odată? Dacă mâine poate am să plec în șoapte, tu vei fi la fel ca azi?
Prin tine iubesc! deci nu incerca sa ma judeci. Ca ai uitat sa ma inveti cum sa fiu tare daca pleci.
Stia sa m-alinte Asa cum nimeni n-o facea. Stia sa zambeasca. Chiar si atunci cand suferea!
Esti pe primul plan. vei fi pe primul plan mereu! Si cand esti departe. esti aici.in sufletul meu
Si o sa fie bine` chiar daca mai avem probleme`. iti`spun stai linistitca multe vin si trec chiar`daca raman`semne orice`semn se vindeca`dupa o vreme`![]
Imi place ca TU nu esti schimbat-or ca vantul... Si imi place . dar nu ma Face sa spun : " Te iubesQ! "Fiindca urasQ cuvantul!
Imi place ca n`ai figuri si ca esti natural; x Imi place ca esti hot, imi place ca esti real.; x
Am pierdut in doi pariul cu noi!
Sincer?! M-as baga in niste praf !
Toate strambele se vad femei perverseeeee!
Nu stiu cum sa-ti explic.Ca vorbele tale.Nu ma ating!
^ Primavara incepe cu tine!
^ Traieste-ti copilaria, caci e un simplu demo, zambeste, nu lasa impresia de emo!
In minte`mi vin cuvinte, da` se pierd intr-un ecou Sunete`n culori difuze au ramas pe`acest tablou
Sa iert? Tot timpul. Sa uit? Niciodata.
minte'ma ca ma iubesti, te voi minti ca imi pasa!
spune`mi cand te doare. Si o sa te anunt cand o sa inceapa sa`mi pese.
Uita de tot, uita de lume de sentimente de soapte la ureche fii rece nu le lasa pe ele sa te intunece
Lumea spune ca nu poti zbura. e o minciuna, nu crede in ea!
N.am sa rup in doua pozele in care ne imbratzisham.
Fiindca imi e dor de baiatu' pe care mai de mult il iubeam
Se citeste el in ochii mei vrei nu vrei.
M-am trezit prea mult cu perna-n brate crezand ca esti tu
Amintirea ta mi-e dusmanul cel mai de temut
Si cand dragostea vorbeste parca tot pamantu-i mut
alealexuta întreabă:
ĄŇÐİ întreabă: