| ynnaynna61 a întrebat:

Cine imi spune si mie o injuratura asa de sex ca vreau sa injur pe una. Cum ar fi:depravato curvo etc.

Răspuns Câştigător
| Marius2011 a răspuns:

Esti o sinistrata cesi ocupa timpu cu suptu plilaughing,nu ai lasa pla nici pentru mata,esti toata numa o pla,fa sparto cate ple tiau intrat in pzda? le mai sti numarul sau te-ai oprit cand nu ai mai avut degete la mani si la picioare?, esti o stioarfa ca si mama ta, iti place pla mai mult ca painea ai mankao si cu ochi inchisi rolling on the floor

10 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Da' tu ai stat la fundul ei ca sa vezi ce a facut si ce nu a facut? Cat timp tu vrei sa o jignesti de ceva ce nu a facut, nu are de ce sa se simta ofensata si tot tu pici prost.

| anaservic a răspuns:

Nu poti fi originala?! lasa injuraturile...fii mai desteapta ca ea si las-o in pace!

| Vooortex a răspuns:

Cred ca ai gresit site-ul. Mergi in alta parte...

| Carnage a răspuns:

Nu vreau sa fiu indecent laughing (Fi a dracu de curv* cati dau una deti iese ciclu pe nas si gura laughing

| JustFreedom a răspuns:

rolling on the floor) Nu mai injura, treci la actiune direct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parasuta parapanta javra penala boschetara ordinara jegodie astea le stiurolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu incerci prin alt mod sa iti arati furia sau mai stiu eu ce!?
Pentru asta ai nevoie de o ironie si un rafinament fin(in caz ca persoana intelege). Daca retii una din aceste replici si tot le spui tot timpul, va veni o situatie care-ti va pune,, capac,, si nu vei mai stii ce spune.Citind,precum si cu timpul si cu rabdarea, vei invata sa lovesti acolo unde doare mai tare.

| ynnaynna61 explică:

Vreau ceva cu totu special

| madalinap a răspuns:

Ce frumos vorbesti, Marius2011. Plus ca le ai cu gramatica. smecher rau.

| IceTea_3040 a răspuns:

Nu stiu decat propoziti asa mai xxxlaughing...