Bună.
Și dacă ți-ai vedea de treaba ta fără să te mai uiți înapoi, cum o fi?
Indiferența este cea mai bună "răzbunare".
Pa, pa.
Crezi ca e cea mai buna solutie? Dai dovada de mai mult caracter daca ii lasi in pace. Daca tu crezi ca ea a pierdut ceva mai bun decat prietenul tau, atunci las-o ca-si va da seama.El este la fel de vinovat, poate chiar mai vinovat pentru ca iti era prieten.Crezi ca va fi prima oara cand o va face? Indiferenta in astfel de cazuri e cea mai buna.Concentreaza-ti gandurile in a-ti gasi o fata care sa merite, sa te merite si sa treci mai departe.Da dovada ca esti mult mai inteligent decat ei doi si lasa-i in pace! tot ei se vor intoarce cu coada-ntre picioare!
Prietene Chestii dintr astea le am mai auzit si le voi mai auzi cred ca si tu ai auzit dintr astea dar pacat cind ti se intimpla tocmai. Deci parerea mea si sfatul meu cel mai bun pentru tine este sa nu le mai acorzi nici o atentie amandurora! Crede ma asta i cea mai buna razbunare Iar prietenul tau cel mai bun probabil intr o zi isi va da seama de greseala care a facut si cu siguranta va ve ti impaca asa ca daca va stiti de mult timp cred ca cel mai bine este sa nu va certati din cauza unei fete cu siguranta va veni urmatoarea pentru tine care poate te va iubi mai mult si nu se mai uita la prietenul tau cel mai bun...asa ca sper sa faci alegerea cea mai buna.Succes
De ce vrei să le dai acestă satisfacție? Chiar crezi că aceasta e unica soluție? Știu că acest lucru este dureros, dar nu însemnă că trebuie să te răzbuni. Până la urmă, ce câștigi? Nimic, doar dai dovadă că nu valorezi nimic.Lasă-i în pace că își va da seama că a greșit și va regreta. Dacă spui că prietenul tău nu o place, atunci stă cu ea pentru sex și își va da seama cât de curând.
Baftă!
Vorbaa lui' @MâțaUimită...nu le da satisfactie facand asta.(mai ales eii ) vezyti de trebuie. fa'ti alta prietena.PS:cea mai buna razbunare este indiferenta.(Cea mai cruda razbunare in iubire indiferenta...sa-i dovedesti ca meriti sa fii iubit de alcnva care chiar tine la tine
Pai,nu stiu daca as fi in locul tau:as face ce e mai rau posibil
I-as turna lapte stricat in cap,i-as "vopsi" pantaloni sau iesi cu alta si in fata fostei as vb cu ea la telf as saruta-o, ia o sa moara de ciuda! Ma rog st fata eu as face asa, dar totusi multi mi-au spus ca sunt cam cruda deci da cred ca cam asa! Dar totusi parca prietenul tau nu merita...nu e vina lui!