Dupa parerea mea e inca prea devreme pentru relatii de genul asta.Si chestii dinastia cu la % toata lumea cred ca facea la varsta lui. Mai bine sa fiti deocamdata numai buni prieteni si mai incolo cand vei creste si vei intelege cum sta treaba vei putea ajunge si la "dragoste adevarata" gen saruturi si altele
Pai te duci la ea o mai iei de gat asa o mangai pe spate si ii vorbesti frumos chestii mai frumoase stii tu, de acolo te descurci singurel doar no sa fiu cu tine in fiecare clipa sa iti arat ce sa faci.
Buna,
La varsta asta, n-ai cum sa intelegi cum sta cu dragostea. Tot ce poti atinge este doar o prietenie foarte buna. Oricum, ai putea sa incerci sa o ajuti cand are nevoie de tine, sa razi la glumele ei, sa o impresionezi cat de mult poti...asa te va aprecia mai mult!
Mult succes!
Faza asta cu placutu` nu cred ca e in procente. Ai spus foarte dragut "Puteti sa`mi dati niste sfaturi si sa ma placa 85%". Eu zic sa incerci sa te porti cat mai dragut cu ea, sa faci glume bune, daca zici ca are simtul umorului. Dar totusi, la 11 ani e cam devreme pentru relatii, sau ceva de genul. Succes!
De ce vrei sfaturi? Ca sa vii peste 2 saptamani sa intrebi : Am facut sex cu o fata la 11 ani si am facut "pipi" in "ea"! ramane insarcinata?
Totusi am sa iti dau unu : Operatia estetica!
Anonim519 întreabă: