Hmm:un tricou de genul:"luat pe termen nelimitat",, depinde cei place poate un parfum mai deosebit care sa-l caracterizeze, poti sa-i iei printre altele si ceva mai amuzant daca are simtul umorului, ceva de la sex shop. Daca ii place poti sa-i iei un ceas sau poate un breloc dragut cu poza ta sau a voastra, poate o perna cu poza ta pe ea...nu stiu gandeste-te la astea, iar ceva deosebit ar fi ceva de la sex shop.
Pai.
fa niste poze cu voi si pune`le in rame dragute
Sigur o sa fie incantat
Poti sa i iei de asemenea o bratara cu initiala ta, un ceas, un parfum, o bluza frumoasa[gen cele care stii ca i plac]
Poti pe langa acestea sa desenezi tu o felicitare in care sa-i scrii niste lucruri frumoase:X
Sau organizeaza o petrecere cu prietenii sau una doar cu voi doi
Oricum sper ca te-am ajutat
fundita? plss
Xoxo
Facut...nu pare prea frumos
cumpara o rama draguta de fotografie si pune o fotografie cu voi doi, e foarte romantic si frumos :X
sau o bratara cu numele voastre, se poate comanda online :X
la multi ani pentru aniversare si sa fisti la fel de frumosi si fericiti in continuare:X
Buna!
Este aniversarea voastra!
Trebuie sa fie ceva care sa-l bucure, dar in acelasi timp sa-i aminteasca si de tine. Poate o sa-ti daruiasca si el ceva.
Insa ce i-ai putea daruii tu:
un album cu pozele voastre-ar fi o amintire valoroasa si de pret
o felicitare scrisa de tine in care sa scrii tot ce simti alaturi de el
un tablou unde sa fie poza voastra si initialele
o cina/seara romantica
Ceva frumos! Bafta si La Multi ANi!
Buna! Eu una ti-as sugera sa ii faci un tricou pe care sa scrie e timpul pentru africa sau tin mult la tine dar in engleza sa pui intr-un borcan rotund niste bilete pe care sa scrie ceva romantic si in acel borcan ai putea pune niste petale de trandafiri.
La multi ani!