| WhatMeanLove a întrebat:

cine poate sa-mi spuna cum pot sa il fac pe baiatul de care imi place sa ma placa si el pe mine? Astept spaturile voastre! funda

Răspuns Câştigător
| Sweet111 a răspuns:

Sau daca vrei asa tare sa incerci:
uite niste sfaturi:
filtreaza cu el. intreaba-l ceva. uite messengerul ar fi o solutie.sa ii zpoi ca il placi.normal ca si hainele fac parte din cuceririle baietilor.ingrijestete.fo cool.s proaspata in fiecare zi. nu-i da mare atentie.asa el niciodata nu o sa ava curaj sati vb despre asta. fa rost de numarul lui de telefon, afla ce-i place si dupa vorbesti cu el despre chestiile alea, ii zici ca si tie iti plac aceleasi lucruri. iesiti la un suc si vorbiti mai multe.
fii matura(baietii sunt inebuniti dupa fetele cuminti). salutal mereu.fii draguta(nu stii cum? pai nul jicni.zambestei si radei la orice gluma oricat de proasta ar fi...etc).iai apararea(cateodata).ehh punctul asta e mai greu si trebuie sa ai un avANTAJ in plus:ai o prietena cea mai buna? el are? sunt combinati? daca da roag-o pe fata sa te ajute in combinatie cu tipu ala de care iti place...ei bine.succes.

5 răspunsuri:
| mary_9738 a răspuns:

Buna
nu poti face pe cineva sa te placa tot ce poti sa faci e sa fi o persoana iubita, adica fi tu insusti mereu fiindca asa te va aprecia mai mult si daca nu va face asta inseamna ca nu te merita, si meriti ceva mai bun.
sper ca te-am ajutatwinkinghappy

| surqa a răspuns:

Ai niste sanse! date mai mult pe langael, daca ai curajul sa-i spui infata spune! ca poate si el te place! ori te dai pe langa el si intreaba daca il place dar solutii este cam aceiasi! papa!

| Sweet111 a răspuns:

Pai daca nu te place din start de ce sa te mai chinui? dragostea cu forta nu tine...

| foxi a răspuns:

Arata-i popoul.gol!

| alexandra_6514 a răspuns:

Fii misterioasa,nu i povesti niciodata totul cu deamanuntul despre tine,lasa l sa te descopere cu timpul,zambeste i,fii indiferenta,nu l agasa, lasa l pe el sa te caute nu tu, bafta!