| alexandra_2771 a întrebat:

Buna :*
cine stie un remediu impotriva caderii parului?
imi pica foarte mult.
cred ca o sa raman cheala cat de curand laughing
si sa nu mai spun ca e super uscat si fara forma si arata ingrozitor...
am renuntat la foehn, nu ma spal cu apa fierbinte, nu stau in soare cu el, beau apa multa.chiar nu mai stiu ce sa ii mai fac.
e hidos I don't want to see
help worried
scuzati categoria dar e cea mai vizitata big grin

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Cauzele caderii parului sunt multiple. Cele mai frecvente cauze sunt stresul si dereglarile hormonale.Asadar,medicul dermatolog, endocrinolog.

| Karisma a răspuns:

Mai pe scurt, incearca diferite balsamuri, spalati*-l bine si la urma sa- l speli inca o data cu apa fara şapun

| Karisma a răspuns:

Incearca herbal essences se vinde si cu balsam.Credema eu la fel am avut probleme cu caderea parului si a functionat

| niki a răspuns:

Mergi la o farmacie naturista sau un magazin de cosmetice si cumpara-ti petrol cosmetic, se gaseste mai greu daca nu sti unde sa cauti dar daca ai noroc poate gasesti din prima, si amesteca o ligura de petrol cu 1 sau 2 galbenusuri de ou,depinde cat ai parul de lung si des, si aplica masca asta pe parul umed su curat,dupa dus il usuci bine cu prosopul, pui masca, lasi 20 min si apoi clatesti bine cu apa calda dar sa nu iti acoperi parul cu nimic cat ai masca pe par, e fff important asta! cu masca asta intr-o perioada scurta o sa isi revina! functioneaza!

| Abramburika a răspuns:

Du-te la dermatolog, nu lua nimic dupa ureche'

| ioanapop a răspuns:

Ulei de ricin