| Bogdan_6024 a întrebat:

Buna cineva mi-a cerut sa facem sex eu am refuzat am 12 ani dar m-am sarutat cu acel cineva mia mai cerut sa ne suim macar unul peste altul am sp ca ma mai gandesc raspuns urgent dau fundita!happy

Răspuns Câştigător
| deyna10 a răspuns:

Nu, cred ca acel cineva vrea sa profite de tine nu acc!

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Bine ai facut, dar acel cineva nu e barbat nu? Puteai sa zici acea tipa sau milf poate e mai in varsta tu stii ce ne zici aici.

| answer a răspuns:

Esti doar un copil! Acel cineva este un baiat mai mare? Esti naiv, termina cu toate prostiile si traieste-ti copilaria! Tu nu poti face sex decat cu o femeie, nu cu baieti! Stai locului! Nu accepta nimic pentru ca suitul ala unul peste altul duce la un viol, mai mult ca sigur! Copile, unde-ti sunt parintii? Chiar asa de ignoranti au devenit parintii in ziua de azi? :O

| flor_4630 a răspuns:

Eu zic ca esti mult prea tanara sa te gandesti la asta. Daca ti-a cerut sa se urce pe tine.e clar ca nu vrea decat sa faceti sex,iar u nu ai inca anii potriviti, Cu tpate ca se zice ca nu trebuie sa ai o anumita varsta pentru a-ti incepe viata sexuala, dar nici de la varsta asta.Iar daca tin la tine cu adevarat ii poti spune sa sa te astepte cand te simti pregatita.Bafta!

| Lavy_6403 a răspuns:

Spune și tu că ai o boală transmisibilă prin contact sexual... poate te lasă în pace...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de copilăria ta cine vede?
Termină cu prostiile!
Cine îți cere riscă să facă pușcărie, corupere de minori!
Pa, pa.

| ThePunisher a răspuns:

Nu faci niciun sex. Esti prea mic, ai 12 ani. Vezi-ti de copilarie ca ai timp de sex mai incolo. Daca te mai intreaba, raspunsul este categoric NU!

| Dizzyz a răspuns:

Vai de capu tau! Bre! Esti prea mic.Cum naiba sa faci tu sex la varsta ta? Si nici nu ai spus daca e baiat sau fata, cati ani are, si asa mai departe. Daca vrei neaparat asta incearca si tu sa te masturbezi.Nu iti spun neaparat. Daca tu vrei.PA.

| Bogdan_6024 explică:

Este fata

| Bogdan_6024 explică:

Este fata si e de cu 2 ani mai mare ca mine si thu vezi-ti de treaba answer eu tiam cerut parerea, oricum am refuzat ca nu-s prost si vam cerut doar parea mersi oricm...