| Alecsaandrra a întrebat:

Citeste pana la capat te rog si incearca sa ma ajuti sad
M.am despartit si m.am impacat din nou cu prietenul meu si l.am vazut cu niste seme pe gat si obraz. l.am intrebat ce. i cu ele si a zis ca l. a batut cineva. asta acum 2 zile mi. a spus iar aseara mi. a zis asa "iti zic adevru dar nu te superi " si mi. a zis ca semnele erau de la una care s. a pus cu ea doar ca sa o fu*a, a zis ca acum nu mai are nici o treaba cu ea. dar m-a deranjat faptul ca era cu ea cand era si cu mine. aseara eram confuza nu stiam ce sa fac l.am intrebat ce facem? si a zis sa ramanem impreuna.
Ce sa fac? sa mergem in continuare sau sa o lasam balta?crying eu chiar tin la el.
sa am intalnesc azi cu el? si sa ii zic ca eu chiar tin la el si daca poate sa se tina de promisiuni crying
Dau funda. multumesc enorm sad

Răspuns Câştigător
| nicol20 a răspuns:

Orcine merita a doua sansa.Si eu am patit ceva de genul bun daca te insala sa te insele in asa fel tu ca sa nu stii de preferabil ar fi sa nu te mai insele ca nu cred ca este normal atat timp cat tu nu il inseli. Tu trebuie sa te faci respectata iar el ca te insala nu te respecta deloc.Lupul isi schimba blana dar naravul ba si nu gandi cu inima ci cu sufletul si daca te desparti de el mai bine suferi o luna doua un an decat toata viata sa traiesti intr-o minciuna aceeasi decizie trebuie sa o iau si eu si sunt confuza testeazal nu il cauta lasa-l sa te caute el si daca vezi ca insista mai merita o sansa dar nu ii mai arata ca il iubesti ca faci foarte rau. Sper sa te fi ajutat bafta

16 răspunsuri:
| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Daca tu crezi ca merita iarta-l... dar asigura-te ca nu o sa se mai intample...

| nana a răspuns:

Buna. Un fir rupt si inodat nu mai este un intreg. Ar trebui sa te gandesti mai bine daca reiei relatia sau va vedeti de drumul vostru separat. O minciuna este urmata mereu de altele care te vor marca si nu vei mai avea siguranta celui de langa tine. Tu esti in masura sa stii ce simti si daca vrei sa continui. Sfaturile nu vor da siguranta relatiei si o vor face mai placuta si happy mai stabila. Fii sigura pe sentimente si apoi ia hotararea.
Succes.
nana

| adictedtoyou a răspuns:

Pey.nu stiu, gandeste`te bine, pentru ca nu cred ca merita, in primul rand a fost cu tine in acelasi timp in care era si cu cealalta, si te-a mai si mintit.nu cred ca va avea vreun viitor relatzia, pentru ca mai mult ca sigur cand o sa apara alta fata, iarasi o sa te lase pentru ea, pentru ca din descrierea facuta pare cam fustangiu, asa ca nu`ti pierde timpul cu el oh go on

| Christa a răspuns:

Si crezi ca daca a facut asta acum, n-o va mai face si altadata? Ati putea ramane impreuna, dar nu stiu cat se va schimba, pentru. ca uni chiar nu isi doresc altceva de la o fata happy. Mai exista o varianta : a doua sansa? daca crezi ca o merita. ai grija!

| danielagoldica a răspuns:

Nu stii sa scrii si nici sa te exprimi! De ce nu ai invatat in asa fel incat sa nu te faci de ras!? In general oamenii cu o educatie limitata au acelasi fel de prieteni.Nu vei putea avea un iubit de calitate pentru ca in acest caz nu va sta cu tine. Multumeste-te cu ce ai si suporta toate consecintele.

| Miha1308 a răspuns:

Gandeste-te de doua sau chiar de trei ori inainte sa iei o decizie.Gandeste-te la tine in primul rand, crezi ca o sa poti trai cu acest gand? Daca tu il ierti atunci trebuie sa uiti totul si sa o iei de la capat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ca altfel exista posibilitatea ca la prima cearta tu sa ii reprosezi acest lucru. Daca crezi ca merita o a doua sansa ofera-i-o si luati-o frumos de la capat, mai ales daca si tii la el. Vorbeste cu el despre asta, despre tot ce simtiti voi si decideti impreuna ceea ce va fi mai departe si mai ales daca el este dispus sa se schimbe si sa iti recastige increderea.Multa bafta:*

Miha

| matadoru a răspuns:

Eu zic sa-l lasi.Nu merita sa suferi pentru cineva care are antecedente.

| lyrics a răspuns:

Daca a facut-o o data poate o face si a doua oara.
spune-i si tu.
daca eu ma combin cu unu doar ca sa ma culc cu el ce se intampla?
sau ca sa-ti bati joc

| ciupy69 a răspuns:

Buna! daca esti indragostita de el sfaturile mele nu o sa tina. tu singura hotarasti! nu trebuia sa l ierti de la inceput.se intampla si invers adic poti sa faci si u la fel sa vezi daca i place? atat pot sa ti zic ca daca a facut 1 data face mereu asa suntem toti femei si barbati deopotriva! succes!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Utilizatorul "daniela" a dat un răspuns excelent!
Îţi meriţi soarta!
Salut!

| Razvan a răspuns:

Normal.De ce sa nu mai fi cu el? Pana la urma cand a facut-o cu respectiva nu mai erati impreuna deci nu e ca si cum te-ar fi inselat.Cam animala tipa, daca musca in halul alalaughing

| Hmmmm a răspuns:

La limbajul pe care l-ai trantit aici nu stiu daca am inteles bine ce s-a intamplat.
ai fost inselata?
bazele unei relatii sunt respectul, sinceritatea.astea vin o data cu iubirea.crezi ca el te-a respectat in momentul in carea facut sex cu cealalta? in momentul in care te-a inselat a disparut iubrea pe care o simtea pentru tine. pur si simlu ea i-a oferit ceva ce tu, probabil, nu poti sa ii oferi.
o astfel de relatie nu isi mai are rostul. daca a facut-o pentru prima data o va face si a doua oara.chiar esti dispusa sa induri asta? eu zic a iti faci rau singura si nu se merita. tu ce crezi?

| Crisstina a răspuns:

Asa mult te iubeste de se culca cu altele? nu te merita. tu suferi din cauza lui si il astepti, pe cand el umbla cu altele. Lasa`l! esti tranara! si mai sunt baieti in lumea asta! nu se sfarseste lumea aici. Unde ti`e demnitatea? accepti sa-l imparti cu altele? daca a facut`o o data, sigur o va face si a doua oara happy

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Serios acum tu chiar crezi ca merita sa te injosesti atat in fata lui?
am avut si eu o relatie de genul asta cu un baiat... ii placea de mine, facuse rost de numarul meu de telefon si in final am ajuns sa fim impreuna... s-a comportat frumos primele 2-3 zile. apoi incepuse sa fie indiferent, ne vedeam o data la cateva zile si asta numai la insistentele mele pe motiv ca are treaba, are de invatat si nu poate sa iasa. la telefon nu mai zic ca numai eu il sunam si ma durea indiferenta lui, intr-un final am aflat si nu de la el ci de la o amica, ca s-a impacat cu fosta lui prietena si probabil de aia se si comporta asa. m-a facut atat de mult sa sufar incat si pe strada daca l-as vedea nu l-as mai saluta.

o sa-ti dau si un sfat prietenesc: daca e indiferent cu tine si inca din primele zile de relatie e clar ca nu stie ce vrea de la viata! ai si tu demnitatea ta si nu-l mai cauta, lasa-l pe el s-o faca daca chiar simte ceva pentru tine!

| Miauti a răspuns:

Mai ramai putin dar, de unde sti tu ca nu o sa faca si a 4 oara chestia asta, si de unde stie el ca nu se apuca din nou. tentati sunt peste tot.

Oricum asta inseamna ca ori ca dorea sex, ori nu l-ai satisfacut tu si avea nevoie de sex.

Oricum daca a avut tupeu sa ti spuna mai ramai cu el si vezi cu se desfasoara relatia. Dar o sa fie o problema si asta o sa o ai tu. Nu o sa mai ai incredere in el, o sa crezi unde se duce el singur o sa si o traga cu altcineva...

| Romancutza a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa te desparti de el, in primul rand inima ta e in joc, tu ai sa te ranesti daca se mai intampla ceva, il al doilea rand, a facut-o odata si o poate face de mai multe ori, in al treilea rand din cele spune cred ca tot ce vrea el de la tine este o aventura de o noapte si tu ramaii cu paguba.

Sunt multi baieti in lume care te merita cu adevarat, care nu te inseala si care te respecta.Ai grija ce faci, nu mai pune fiecare persoana la suflet, judeca si tu cu capul, priveste realitate.