Euzic ca dupa dragoste si iubirea, cea mai buna idee este sa ramaneti Amici foarte bun, petreceti timp impreuna face ceva impreuna, impartiti-va ceva drag, faceti lucruri impreuna, merge la plimbare, sa mai vorbiti, sa vedeti cum ganditi. spune-i ca tie ti-a ajuns din toate, vrei putin timp liber. sa dezvolti lucrurile. daca e baiat destept sigur va intelege. bafta
Nu asta e ceea ce imi doresc eu dar iti apreciesz reapunsul.nu e o ideea buna sa fim prieteni buni.pentru ca o sa ma sufoce.nu o sa ma lase in pace tot vrea sa ma convinga.si nu vreau asta
Mai bine traiesti cu sechele? adica gandeste-te, fiecare relatie a ta se sfarseste stupid sa nu zic alt fel. din fiecare ramai cu rani usoare sau mai putin usoare. chestia este ca trebuie sa stii cum sa te adaptezi in asemenea situatii, totul depinde de pasii urmati in viata. Daca i urmezi. Bafta
Pai daca as stii ca nu incearca sa ma tot convinga sa nu ma lase sa imi traiesc viata.nu as refuza prietenia lui.dar il cunosc chiar foarte bine nu crezi? si nu am cu ce sechele sa traiesc
Atunci dal dracului, daca el nu vrea sa inteleaga ca nul mai placi, inseamna ca nici nu te mai iubeste.
E clar ca tu nu stii ce vrei...deci daca tu nu mai simti ce simteai inainte pentru prietenul tau trebuie discuti deschis cu el despre asta.
explica-i ca nu se mai poate asa ca nu mai tii la el si gata ai si tu o viata esti libera sa faci ce crezi ca e bine prntru tine. bafta:*
anonim_4396 întreabă: