| bubulina_4957 a întrebat:

cititi pls am nevoie de un sfat. Sunt in clasa a12a. Cu un coleg (nou) ma inteleg f bine, radem mereu etc. Mi-a zis intr-o zi pe mess ca lui ii place ca sa intelege bine cu mine, ca el nu prea se intelege cu fetele, numai ca eu sunt mai baietoasa si probabil d-aia. nu se referea ca sunt baietoasa in adevaratul sens al cuvantului ci asa ma de gashca, a zis ca sunt draguta si feminina dar sunt genul de fata care se intelege mai bine cu baietii (ceea ce este adevarat). Mie imi place un pic de el, cum as putea sa devin mai pe placul lui, adica sa nu ma mai vada numai ca pe o amica? mersi

Răspuns Câştigător
| KiddSimo a răspuns:

Pai. draga mea ar trebui sa il iei la o discutie.

te duci frumos la el si ii spui ca vrei sa vorbesti ceva cu el.
apoi ii spui ca iti place cum se poarta cu tine, cum iti vorbeste.si ca ai ajuns sa ti la el putin mai mult ca la un prieten...

nu-l lua tarehappyspune`i ca il lasi sa se gandeasca.

daca iti spune de la inceput ca nu vrea sa fie cu tine pentru simplu fapt ca te considera decat o buna prietena.imi pare rauhappynu este nimic de facut.singurul lucru care trebuie sa-l faci este sa-ti dai drumul feminitatii. din descrierea ta imi pot da seama ca el vede in tine o prietena buna pentru ca esti mai baietoasa. asa ca...ar trebuii sa incerci sa iti faci parul frumos, sa te machezi.sa`ti pui in evidenta feminitatea:X o sa observi ca imediat o sa vina el la tine. dar daca e asa.nu`l accepta din prima.ptr ca te poate considera "roata de rezerva"

daca apoi te invita la suc sau se da pe langa tine...incearca sa-l ti p jar:Xsmug

dar nu foarte mult...ptr ca s`ar putea sa se plictiseascabig grin

baftaaa:X

1 răspuns:
| severus a răspuns:

Spune-i ca vrei sa fiti mai mult decat prieteni si basta