| sweettyyyy a întrebat:

Buna,cititi va rog pina la urma, am o istorie foarte complicata sad
de o luna ma stiam cu un baiat, el are 24 ani iar eu 16saddar dupa aspectul lui fizic ii dai ca are vreo 20!
si ne vedeam ft rar,aveam o relatie stranie,nu ne intilneam,ne sunam vorbeam, iar cind ne vedeam ne sarutam!
si ultima data cind mam vazut cu el, a inceput sa ma sarute..pe git si asa mai departe,si mam excitat ft tare!
Apoi am plecat la el acasa,si acolo s-a intamplat tot,am facut sex, mentionez eram virgina!
iar dupa asta ma suna mai des, vorbeam! si dupa vre`o 2 zile dupa ce am fost la el, am iesit cu niste cunoscuti afara, 2 baieti si eu cu prietena mea,si am facut galagie,si cineva a chemat politia,iar eu cu un baiat am fugit si ne-am ascuns,dar prietena cu baiatul celalalt au fost dusi la comisariat!
Dar pers. cu care am facut sex,este politist!
Si l-am sunat eu sal rog sa-i ajute,si dupa ce a vazut ca am iesit cu baieti in ziua ceea,a doua zi ma mai sunat,supa care eu ii scriam mesaje si el deja ma suna, si mi-a zis ca dupa ce am facut eu in general nu ar trebui sa mai vb cu mine!
Dupa asta nu l-am mai sunat, si nici nu m-a sunat!
Si acum nu-mi pare rau ca prima oara am avut cu el!
Ce parere aveti despre asta? greseala mare nu?!
Va rog fara bataie de joc!

Răspuns Câştigător
| justsummer a răspuns:

S-a jucat cu tine fiind mai mare a stiut cum sa te manipuleze si probabil atentia din partea lui te-a facut sa te simti mai matura si de asta ai acceptat sa te culci cu el. Ai fost manipulata asta e nu esti nici prima nici ultima din pacate care pateste asa ceva, dar mai multa grija pe viitor astfel de episoade te pot marca emotional pe viitor.

7 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Politist, ha?
Ce face el, corupere de minori?
Asta este, la varsta asta esti naiva, te indragostesti mult prea repede si faci lucruri pe care sa le regreti.
Daca el ar fi tinut la tine, nu ar fi intretinut relatii sexuale pentru ca esti minora.
Eu iti propun sa-l uiti, sa-ti vezi de copilarie si cand va veni momentul potrivit o sa-ti gasesti si tu persoana potrivita!
Ideea e urmatoarea, cine nu te cauta, nu iti duce dorul.
S-a folosit de tine, el avand 24 de ani, iti dai seama ca nu se coboara la nivelul unei minore.
Dar stai linistita caci roata se intoarce, Dumnezeu plateste la fiecare dupa faptele sale!

| Cristiann25 a răspuns:

Crezi ca daca el e politist trebuie sa-ti scape tie toti papagalii din probleme?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ati facut-o, ti-a placut, nu vad ce rost are sa mai faci o criza din asta, tu ai vrut pana la urma. Si care-i faza ca e politist... cum era daca era dealer de droguri sau boschetar, tipu are un job frumos si banuiesc ca apreciaza asta. Dar tu mai bine o iei frumusel pe drumul tau pentru ca el a vrut doar sex cu o pustoaica ca tine nu vad sa mearga o relatie intre voi doi. El este matur are un job poate oricand sa isi gaseasca o femeie pe placul lui iar tu nu ai terminat nici liceul. Mereu o sa fie altul si altul care o sa te surprinda frumos. Tu esti tanara mai ai o viata de trait mult si bine. Asta e. O sa iti treaca intr-un fel sau altul.

| Hαppiηеss a răspuns:

Cum el e politist si nu stie ca daca intrtii relatii sexuale cu o minora poti intra in puscarie? Halal devotament pentru meseria lui...

| LiVeeee a răspuns:

Doar a profitat de tine, atata tot!
Mai grav e faptul ca el e si politati, adica ar trebui sa stie ca nu-i deloc de joaca cu chestiile astea.
Din pacate, cam asa se intampla cand sunteti "luate de val"hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| Alexandraadam2 a răspuns:

Mi se pare grav, adica e si greseala ta si a lui din moment ce poate intra la corupere de minori.Sincera sa fiu. Dragostea ARE varsta din moment ce nu e bine sa fi cu un baiat mai mare ca tine.Deci ai grija si gaseste-ti prieteni de varsta ta, crede-ma e mai bine