| Corinutsaa a întrebat:

Buna!
Cnd am fcaut`o prima data cu prietenul meu. nu a fost cum am auzit si la alte fete. Adica ...la mine nu a curs deloc sange.doar a 2 zi putin de tot, si nici nu m`a durut foarte tare!
Ce sa inteleg thinking!
DAca ma puteti ajuta cu un raspuns...
Multumesc anticipat!
Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| ynna93 a răspuns:

Pai fiecare organism e in felu` lui. poate ai himenul elastic si nu ti-a curs sange.stai linistita.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cam 20% din femei nu sangereaza la dezvirginare, asta inseamna una din 5. Fie au himen subtire care se rupe usor si nu sangereaza, fie himen elastic care nu se rupe deloc pana la prima nastere, fie nu au himen deloc din nastere. Cred ca tu ai avut unul subtire care s-a rupt cu usurinta fara mare durere sau sangerare. Nu e nimic ingrijorator sau ciudat, nici macar nu e rar intalnit.

| lolly a răspuns:

Poate esti mai rezistentahappy Dar sunt multe care renunta din cauza durerii deoarece e prea mare si nu poate fi suportata.Si depinde si de himen tongue

| foxi a răspuns:

Asa a fost himenul tau, mai subtire! Nu-i nici o problema!

| Narcis2007 a răspuns:

Ca esti norocoasa si nu mai esti virgina

| lo a răspuns:

La fiecare fata in parte aceasta prima experienta este diferita, este posibil sa ai himenul mai elastic de acea nu ai sngerat prima data(sunt cazuri cand sangerarea intervin dupa o perioada relevanta) daca nu te-a durut atat de tare inseamna ca prietenul tau a vut grija de tine sau a are un penis mai mic!

| Kittynika a răspuns:

Ca esti normala si nu mai esti virgina ce e neclar?
caty ani ai de nu ai habar de astea

| Abramburika a răspuns:

F bine.nici mie nu mi-a curs decat peste cateva ore dar putin.iar de durut absolut deloc (ma rog f puti, minor), asta conteaza si cum e organismul tau dar si tactica luiwinking

| FreddieMercury a răspuns:

Iubitul tau e chinez

| FreeGigi2231 a răspuns:

Asta depinde de la fata la fata.

| papushika_3388 a răspuns:

Buna! nu retrai la orice fata este diferit.mai depinde si de genetica. unele mor de durere si le curge foarte mult singe, altele mai nu simt si singe apare foarte putin.precum fiecare o e diferit de felul sau atit caracter cit si exterior, asa si cu acest proces.