| florin8ake a întrebat:

Buna colegi! Am si eu o intrebare ca mai toti...dar va rog cat se poate de serios sa se raspunda. E normal ca la 17 ani sa ma masturbez de 5-6 ori pe zi sau cam la 2 zile iar cand sunt singur toata ziua acasa mai ales in vacanta chiar de 10 ori? Asta se intampla de cand nu mai sunt cu prietena mea de cateva luni incoace. Nu ma mai gandesc la ea dar imi place la alte fete sa fac. Intreb pentru ca ma simt cam obosit si imi sunt cam umflate c...si ma cam dor. Nu as mai face asta asa des dar daca nu o fac imi sta mereu sculata si nu pot sa stau si eu cu vreo prietena in parc ca se ridica imediat si trebuie sa gasesc scuze sa le trimit acasa si eu sa stau jos sa se mai culce si ele se supara. Ar trebui sa merg la vreun psiholog ceva sau ce e? ca asta se intampla fix dupa ce nu mai sunt cu fosta. Scuze daca am folosit niste cuvinte mai aiurea. Multumesc de intelegere.

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Cam exagerezi cu asta ...de 10 ori pe zi cand esti singur acasa ...mult. Ai inceput sa suferi de hiperexcibilitate sexuala dupa ce te ai despartit de iubita. Se poate. A devenit insa o problema mai ales cand esti in public si incepe sa ti afecteze viata sociala.Mai ales cand incerci sa cunosti alte fete. N ar fi rau sa vorbesti cu un psiholog despre asta. Poate reusesti sa treci peste. Incearca capsulele naturiste sau ceaiul de vitex agnus castum sau din conuri de hamei. Scad libidoul si reduc hiperexcibilitatea sexuala la barbati. Le gasesti la orice plafar sau le poti comanda online. Bineinteles exista si medicamente pentru remedierea acestei neplaceri dar nu se dau fara prescriptie medicala si pot avea si efecte secundare nedorite. Fa mai multa miscare in aer liber si focuseaza ti atentia si energia spre alte activitati/hobby-uri care sa ti tina mintea ocupata. E si un exercitiu de vointa pana la urma. Numai bine

| florin8ake explică (pentru HazelEyes77):

Nu exagerez. Am mai cautat pe net solutii. Am vazut diverse medicamente da mi-e cam rusine sa cer sfatul cuiva sau sa cumpar ceva pentru ca imi sta tot timpul sculata. Stiu si eu despre hamei si tot ce am putut sa fac e sa adaptez putin metoda si sa beau mai multa bere cu hamei. Nu stiu daca am procedat corect pentru ca nu a avut nici un efect din contra si in plus ma mai si imbatam.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este normal, deja este o obsesie care in viitor iti va aduce multe neplaceri.

| corbulalbrosu a răspuns:

NU. In mod absolut sigur este unicul raspuns ce se poate oferi intrebarii tale. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Este cam mult sa te masturbezi de 5-6 ori pe zi. Cu 10 masturbari pe zi cand esti singur acasa, este cam foarte mult.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Si cand aveai prietena cum o faceai?

| florin8ake explică (pentru CodrutElian1990):

Cand eram cu ea nu prea faceam asa ceva. Ori pentru ca petreceam prea mult din timpul liber cu ea ori nu stiu dar totul s-a accentuat dupa ce nu mai sunt cu ea.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru florin8ake):

Are dreptate AnnaBlandiana. Trebuie sa ai alte preocupari. Sa faci sport, chiar daca alergi doar. Si cautati o alta prietena.