Cam exagerezi cu asta ...de 10 ori pe zi cand esti singur acasa ...mult. Ai inceput sa suferi de hiperexcibilitate sexuala dupa ce te ai despartit de iubita. Se poate. A devenit insa o problema mai ales cand esti in public si incepe sa ti afecteze viata sociala.Mai ales cand incerci sa cunosti alte fete. N ar fi rau sa vorbesti cu un psiholog despre asta. Poate reusesti sa treci peste. Incearca capsulele naturiste sau ceaiul de vitex agnus castum sau din conuri de hamei. Scad libidoul si reduc hiperexcibilitatea sexuala la barbati. Le gasesti la orice plafar sau le poti comanda online. Bineinteles exista si medicamente pentru remedierea acestei neplaceri dar nu se dau fara prescriptie medicala si pot avea si efecte secundare nedorite. Fa mai multa miscare in aer liber si focuseaza ti atentia si energia spre alte activitati/hobby-uri care sa ti tina mintea ocupata. E si un exercitiu de vointa pana la urma. Numai bine
Nu exagerez. Am mai cautat pe net solutii. Am vazut diverse medicamente da mi-e cam rusine sa cer sfatul cuiva sau sa cumpar ceva pentru ca imi sta tot timpul sculata. Stiu si eu despre hamei si tot ce am putut sa fac e sa adaptez putin metoda si sa beau mai multa bere cu hamei. Nu stiu daca am procedat corect pentru ca nu a avut nici un efect din contra si in plus ma mai si imbatam.
Nu, nu este normal, deja este o obsesie care in viitor iti va aduce multe neplaceri.
NU. In mod absolut sigur este unicul raspuns ce se poate oferi intrebarii tale. Multa sanatate!
Este cam mult sa te masturbezi de 5-6 ori pe zi. Cu 10 masturbari pe zi cand esti singur acasa, este cam foarte mult.
Cand eram cu ea nu prea faceam asa ceva. Ori pentru ca petreceam prea mult din timpul liber cu ea ori nu stiu dar totul s-a accentuat dupa ce nu mai sunt cu ea.
Are dreptate AnnaBlandiana. Trebuie sa ai alte preocupari. Sa faci sport, chiar daca alergi doar. Si cautati o alta prietena.