Frumoasa dragoste, dar tu, daca esti asa de iubitor fata de ea, cand ai fost la ea sa o vezi?
Nu astept totul de la ea , mai mergeam si eu dar aia foarte rar doar cand avea parintii drum in orasul ei, si nu puteam sta mult 1/2 ore nu ma cunosti si nu stii cate sacrifi as fi in stare sa fac pentru relatia asta, si cat de mult ma implic eu in ea.
"Nu poţi acuza gravitaţia când dragostea te doboară." - A Einstein.
Spune-i acelasi lucru care l-ai scris aici prima oara cand va vedeti fata in fata. Eu spun ca asa e cel mai bine, sa vorbesti cu ea, pentru ca in rest nu prea ai ce face. Cred ca chiar o iubesti, deci nu o lasa sa plece de langa tine daca nu are alt iubit. Daca te inseala, las-o si cauta alta fata, ca sunt multe in lumea asta. Eu nu mi-as insela iubitul, dar daca s-ar intampla si ar afla sigur ne-am desparti.
Frustrati above! alo baietel fii barbat femeia cand te simte ca te poate manipula mai ales emotional esti mancat ea preia controlul so...incredere si comunicare... daca nu mai cauta arata ca ai obtiuni nu fii un disperat asta nu atrage!
Ca sa-ti dau un exemplu prietenul meu e plecat in strainatate si nu l-am vazut de 6 luni am incredere deplina in el bie el mai putina in mine stiu ca nu ma inseala si eu ma simt la fel si ii zic chestiile astea dar zice ca nu-i adevarat ...infine...ideea e ca eu daca sunt putin mai indiferenta cu el simte asta si sigur nu-i place eu te sfatuiesc sa nu mai dai tu primul sem de viata asteapta sa fie ea cea cae te cauta ca daca te iubeste o va face si fi o perioada mai indiferent intr-un cuvant exact cum e ea cu tine atunci va simti acelasi sentiment, si daca zici ca tia dovedit ca te iubeste nu-ti mai fa probleme no s-o pierzi e doaar plictiita dac a sunteti si demult impreuna la un moment dat ti se ia bine daar nu de tot.