| Belluuu a întrebat:

Buna comunitate, am o problema mai nu stiu cum sa-i zic. in fine sa trecem la subiect, eu si cu prietena mea nu mai vorbim asa des ea isi petrece o mare parte din timp cu prietenele ei. si mi-e frica sa nu o pierd. (va rog fara mistouri), eu mi-am lasat prieteni la o parte ca sa pot sa am timp de ea dar ea n-are de mine, adica din cate mi-a si zis ea trebuie sa invete sa aiba note bune ca sa poata veni la mine in oras (sta aprox o luna in oras) si mna. am inteles situatia asta si chiar am fost de acord sa-i las timp sa poata invata ca asa cand va veni ne vom petrece timpul impreuna. dar tot ma gandesc ca m-ar putea insela, ea mi-a dovedit ca ma iubeste si d-astea ba chiar a suferit in trecut si mi-a zis ca baietii aceia si-au batut joc de ea si ea nu vrea sa-si bata joc de mine ca stie cum ii acel sentiment, mi-e dor sa vorbesc cu ea cum vorbeam inainte cand era vacanta. vorbeam pe skype/facebook/whatsapp, acuma eu ii las mesaje pe facebook si imi arata de cat timp nu este activa pe facebook (ii on dar arata ca nu a vazut mesajul + timpul inactiv in care nu a folosit facebook-ul) si ea cateodata nu-mi raspunde la mesajele acelea si defiecare data eu ii scriu primul ma simt de parca as fi un catelus. ce as putea face in privinta asta mi-e frica sa nu o pierd nu e o fata ca toate celelalte pe care le-am avut simt ca ea ii speciala si as putea sa-mi fac vitor cu ea, va rog fara mistouri/jigniri si toate prostiile nu fiti animale fiti oameni eu vorbesc frumos cu voi si vreau sa am aceleas asteptari Multumesc.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Frumoasa dragoste, dar tu, daca esti asa de iubitor fata de ea, cand ai fost la ea sa o vezi?

| Belluuu explică (pentru neutrino):

N-am putut merge, deoarece ea in oras la mine are la cine sta, dar eu acolo n-am la cine (n-am neamuri, ea are la mine in oras)

| neutrino a răspuns (pentru Belluuu):

Adica tu astepti totul de la ea, nu faci nici un efort in plus.

| Belluuu explică (pentru neutrino):

Nu astept totul de la ea happy, mai mergeam si eu dar aia foarte rar doar cand avea parintii drum in orasul ei, si nu puteam sta mult 1/2 ore oh go on nu ma cunosti si nu stii cate sacrifi as fi in stare sa fac pentru relatia asta, si cat de mult ma implic eu in ea.

"Nu poţi acuza gravitaţia când dragostea te doboară." - A Einstein.

| TheSoldier a răspuns:

Spune-i ce simti! E posibil sa fie vreo mincinoasa si sa aiba pe altcineva.

| smartlollipop a răspuns:

Spune-i acelasi lucru care l-ai scris aici prima oara cand va vedeti fata in fata. Eu spun ca asa e cel mai bine, sa vorbesti cu ea, pentru ca in rest nu prea ai ce face. Cred ca chiar o iubesti, deci nu o lasa sa plece de langa tine daca nu are alt iubit. Daca te inseala, las-o si cauta alta fata, ca sunt multe in lumea asta. Eu nu mi-as insela iubitul, dar daca s-ar intampla si ar afla sigur ne-am desparti.

| BlackOldSun a răspuns:

Frustrati above! alo baietel fii barbat femeia cand te simte ca te poate manipula mai ales emotional esti mancat ea preia controlul so...incredere si comunicare... daca nu mai cauta arata ca ai obtiuni nu fii un disperat asta nu atrage!

| ramonelu18 a răspuns:

Ca sa-ti dau un exemplu prietenul meu e plecat in strainatate si nu l-am vazut de 6 luni am incredere deplina in el bie el mai putina in mine stiu ca nu ma inseala si eu ma simt la fel si ii zic chestiile astea dar zice ca nu-i adevarat ...infine...ideea e ca eu daca sunt putin mai indiferenta cu el simte asta si sigur nu-i place eu te sfatuiesc sa nu mai dai tu primul sem de viata asteapta sa fie ea cea cae te cauta ca daca te iubeste o va face si fi o perioada mai indiferent intr-un cuvant exact cum e ea cu tine atunci va simti acelasi sentiment, si daca zici ca tia dovedit ca te iubeste nu-ti mai fa probleme no s-o pierzi e doaar plictiita dac a sunteti si demult impreuna la un moment dat ti se ia bine daar nu de tot.