| 01she00 a întrebat:

Bună, comunitate! Am o situație destul de complicată???? și chiar îmi este foarte rușine de cele ce voi expune mai departe. Când eram mai mică( 10-11 ani) m-am sărutat cu verișorul meu care e de o vârstă cu mine (sincer nu știu ce am avut în capul meu). A trecut mai mult de vreo 7 ani, eu am dat uitării situația aceasta, însă, în una din zile am fost chemată la o zi de naștere unde era prezent un fost prieten de copilărie. Acesta e mai mare ca mine cu aproximativ 3 ani. Nu știu de unde și până unde acesta a aflat de acel incident, însă în viziunea lui acolo se derulase un serial cu context sexual(în una din veri a încercat să insinueze niște discuții pe tema dată, dar eu când auzeam mă prefăceam ca nu înțeleg despre ce merge vorba).
Acest prieten( mai bine spus cunoscut) la un moment dat, fiind beat, a început să vorbească cu mine față de prietena lui dar și alte două persoane. Întrebarea care mi-a pus-o a sunt în felul următor:
- Ce mai faci tu și vărto?
- Nu prea știu, de mult nu am mai vorbit.
- Nu la asta mă refer? ( Și-mi dă din ochi)
- Noi suntem verișori.( și zâmbesc)
- Lasă că știu eu ce sunteți voi.
În acel moment m-am uitat mirată la el și am tăcut(îmi era frică să continui conversația). La cat de tare m-am speriat am stat vreo 10-15 secunde am văzut că e o liniște totală și am preferat să plec sub contextul că trebuie să felicit omagiatul.
A trecut de atunci doi ani, până acum mă gândeam la această situație în care am fost pusă, dar foarte rar, și mă calmam cu ideea ca era beat și chestii de genu. Dar acum mi-e frică să nu mai cad în situații de genul dat, chiar am senzația ca am paranoie.
Acum am 19 ani și când realizez situația aceasta pur și simplu vreau să ard de rușine.
Ajutor……. Dacă este vreo cale de a uita sau Doamne de a șterge asta din viața mea….
Sunt gata să ascult toate opiniile care le aveți, poate atunci voi putea dormi mai liniștită noaptea.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este inutil sa te mai gandesti la asa ceva dupa atata timp. Erati doar niste copii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

"chiar am senzația ca am paranoie."

ai o senzatie corecta

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Nu trebuie să te agiți atât pentru o copilărie.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate, nu e nicio cale sa stergi asta, mai ales daca te tot gandesti periodic la acel incident.Vezi-ti de viata si atat.

| VoidEternal a răspuns:

Aveai 10 ani. Nimeni întreg la cap nu ar putea să îți reproșeze la modul serios chestia asta. Doar cine vrea să râdă de tine văzând ca reacționezi exagerat.

| Cavaler001 a răspuns:

Daca ăștia puși pe glume văd că te consumi mai rău fac. Așa ca poți și tu să o dai in glume, chiar sa faci mișto de tine. Nu le arată că te deranjeazăwinking

| KKK111 a răspuns:

Tu vorbesti serios? Esti atacata ca la varsta de 10 ani l-ai pupat pe verisorul tau? Habar nu aveati ca traiti pe Terra, dapai sa stiti voi sa va sarutati. Ala a fost un PUPIC inocent intre 2 copii, atata tot. Nu inteleg panicarea ta lol....erati copii in adevaratul sens al cuvantului. Ce pretentii ai la 10 ani? Doamne ce cunostinte ai, renunta la ele urgent