Pai poate totusi ceva are, o fi stresat sau ceva probleme pe acasa; voi de cat timp sunteti impreuna? cred ca ar trebui poate sa incercati ceva nou la pat daca zici ca acolo inca mai e dragastos; daca vezi ca nu merge las o rece si tu nu ai sa fugi dupa el daca te ignora, dar poate s a plictisit poate ii monotonie.
Din pacate pentru tine, tu nu mai esti interesanta pentru el decat la pat, si nu mai poti schimba nimic.
Place pe alta. Mai greu sa-i starnesti din nou interesul. Poate rutina din relatie il raceste. Incearca ceva nou; alte locuri pentru iesir, altceva in pat, un look nou, dar sa fie ceva dragut ca sa-i placa...nu doar haine sexy.Fa-i o surpriza, ceva ce nu i-ai facut pana acum. Daca nu merge...
De cat timp sunteti impreuna? E bine de stiut ca la o relatie se lucreaza si se intretine chiar si dupa casatorie ca altfel intervine plictiseala daca nu se intampla ceva interesant din cand in cand. Dar e posibil sa fie si alta fata pe fir cum au spus cei mai de sus.
Vorbeste cu el, spune-i ca te simti oarecum folosita si ca vrei mai multa atentie.
Poate are si el problemele lui, te.ai gandit la asta?
Buna, desi iti spune, nu pari sa intelegi.
Relatia s-a terminat. Imi pare rau.
Deci eu cred ca in relatia voasrra a intervenit monotonia. Incearca sa-ti traiesti viata la maxim,sa-ti umpli ziua cu prieteni pasiuni si obiective. Incercati o pozitie noua in pat,care sa te avantajeze si pe tine. Si da,lasa-i spatiu. Nu ai observat ca atunci cand nu va mai vedeti o perioada mai mare,parca sunteti mai bucurosi cand va intalniti? Chiar daca sunteti intr-o relatie, fiecare trebuie sa aiba prietenii si pasiunile lor. Incearca sa fi plina de viata si optimista. Daca relatia va intra pe fagasul normal, e ok. Daca petreceti fiecare minut impreuna, cum sa-ti mai povesteasca cu entuziasm ce a facut azi, daca tu stii deja? Iesi cu prietenele distreaza-te si fara el. Si incercati ca la fiecare sfarsit de saptamana sa faceti ceva nou: sa iesiti cu cortul doar voi doi, o cina romantica pregatita doar de tine, spune-i ca ti-ar placea ca in weekend sa prepare doar el micul dejun, etc. Este normal ca dupa un timp relatia sa devina monotona, dar o poti salva