anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Consider ca fiecare om stie/simte ce este cel mai bine pentru el. De exemplu, eu am hotarat sa nu am relatii intime pana nu ma voi casatori. Nu sunt o incuiata, nu cred ca toata lumea ar trebui sa faca la fel, este doar o alegere personala. Intrebarea mea este: De ce as putea fii eu judecata pentru aceasta alegere, cat timp eu nu ii judec pe ceilalti? Va multumesc!

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Atâta timp cât nu impui gândirea ta celorlalţi şi nu îi judeci pentru că sunt diferiţi (cum obişnuiesc lupii moralişti), nu ai avea de ce să fii judecată. Este corpul tău şi este strict treaba ta ce faci cu el. Alegerea îţi aparţine.

| MaDeclarFan a răspuns:

Pomul cu roade toata lumea il loveste.Tocmai,pentru ca stiu ca iti sunt inferiori tie te judeca in speranta de a te aduce in noroiul lor.Asta nu trebuie sa te demoralizeze, stii cum se spune "cainii latra caravana trece". Atata timp cat tu te simti bine in pielea ta, nimic altceva nu conteaza :*

| mat31new a răspuns:

De ce se bat oamenii intre ei? pentru ca este in firea lor si pentru ca sunt diferiti, iar firea lor le spune sa asupreasca pe cei diferiti si minoritari.

| C94 a răspuns (pentru mat31new):

Eu prin fire inteleg instinct, iar ceea ce diferentiaza oamenii de animale este ratiunea si faptul ca au o constiinta si nu actioneaza din instinct. Deci daca tot au capacitatea de a gandi de ce nu se folosesc de ea si nu renunta la a mai fi asa rai?

| mat31new a răspuns (pentru C94):

Pe mine ma intrebi? fiecare are libertatea sa aleaga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine are puterea de a judeca pe altul? doar un prost, felcitari pentru alegere, asta denota ca tu iti conduci viata nu sentimentele tale

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E strict treaba ta.
Oamenii au păreri diferite, la fel ca și a mea. Pui ceva pe tapet, așteaptă-te la reacții.
Cât timp nu îți disperi iubitul cu asta, când găsești pe cineva ca tine, n-ai decât să procedezi cum vrei.

| NickName01 a răspuns:

Nu esti o incuiata! Tii doar la normalitate si nu vrei sa fii intre cei 60 % care vor da divort si nici in restul de 30% care isi vor tolera cu frustrari reciproc amintirile relatiilor trecute!

Pentru o familie fericita, onoarea soţiei în faţa soţului este lucrul fundamental într-o relatie. Nu există altul mai important pe plan relational!

- Căsătoria este scopul. Căsătoria urmează doar peste câtiva ani. Casatoria înseamnă muncă, căsătoria e dură, căsătoria cere sacrificii, cere integritate. Oare ce i-a făcut pe unii să creadă începând cu anii "80 că sexul e gratis, că nu ar fi mare lucru, că pot să se culce cu cine vor şi... într-o zi să îşi pună o rochie albă sau un costum şi zâna magică a disciplinei va da nişte praf magic peste ei... şi atunci, vor putea să controleze ceea ce nu a încercat niciodată să controleze. Ar merge? Categoric Nu!

- Multe cupluri au experimentat durerea infidelităţii şi a adulterului. Se pot vedea peste tot familii rupte pentru că cineva nu a avut control! Persoana cu care te vei căsători merită tot ce ai mai bun – onoarea, demnitatea. Respectul şi integritatea MORALĂ pe care le arăţi faţă de tine şi faţă de cel iubit este un indicator foarte bun a ceea ce se poate aştepta mai tarziu...

Persoana cu care te vei căsători merită tot ce ai mai bun – onoarea, demnitatea.

| Oana92 a răspuns (pentru NickName01):

Deci in concluzie 10 % din populatia lumii va fi fericita pentru ca partenerii s-au casatorit virgini, si doar ei, restul sunt din start condamnati la nefericire...Mare e gradina Ta Doamne!

| NickName01 a răspuns (pentru Oana92):

Well, om trai si-om mai vedea... happy

| Oana92 a răspuns (pentru NickName01):

laughingda! Sunt condamnata la nefericirecrying

| trance04 a răspuns:

Oamenii prin natura lor judeca, asta este firea omului, sunt perfect de acord cu tine, si daca este alegera ta de ce trebuie sa spui asta la toata lumea? Este alegerea ta, este ok,, dar nu o spune petru ca unul se gaseste sa spuna ceva aiureawinking

| C94 a răspuns (pentru trance04):

Era doar un exemplu, ca sa se poata discuta pe o chestie concreta. Ma intereseaza mai mult felul in care raspunde o persoana, decat parerea propriu-zisa despre subiect. Plus ca trebuia sa inserez ceva in intrebare pentru a o face potrivita pentru categoria aleasa.

| Stefi21 a răspuns:

E viata ta.E decizia ta.E alegerea ta.Nu lasa pe altii sa iti spuna cum ar trebui sa traiesti.La sfarsit s-ar putea sa te uiti inapoi si sa vezi ca nimic din ce ai facut nu a fost al tau.Si apoi oamenii oricum judeca tot timpul si pe oricine si orice.Indiferent de ce alegi vei fi judecat, criticat.A te astepta sa nu fii judecat doar pentru ca nu judeci pe altii e ca si cum te-ai astepta sa nu te manance ursul doar pentru ca tu nu mananci ursi happy. Lasa-i sa te judece si tu fa cum simti.Toate bune