| EuTeAjutÎnPermanenta a întrebat:

Bună copii! Am și eu o problema. Am 15 ani și iubitul meu are 18 face 19 anul ăsta. suntem împreună de o jumătate de an și acum acum cateva zile când am fost la el si mi a propus sa facem și altceva... răspunsul meu a fost nu. urmat de foarte multe întrebări de genul "de ce nu?" "Îți e frica? Trebuie sa ai încredere în mine" sau "nu ai vrea sa fiu eu primul? ". bineînțeles ca as vrea sa fie el primul însă nu acum... nu la 15 ani. îmi pun tot felul de întrebări... Dacă ar afla părinții mei? Dacă eu as fi altfel? Ce părere aveți?
fundita la cel mai bun răspuns big grin

Răspuns Câştigător
| JustDeedee a răspuns:

Ce-i drept e devreme la 15 ani! Ai timp toata viata big grin.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i spui ca nu esti pregatita mai ales ca esti la o varsta frageda. Daca te iubeste cu adevarat si nu doreste doar fizicul tau te va astepta pana vei fii gata si nu te va lua la tot felul de intrebari happy
Fii sincera cu el.

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu-l lasa si spune-i ca vrei sa astepti pana la 18 ani sau sa isi caute alta si il lasi

| NameHarris a răspuns (pentru mgtow):

Si el va spun sunama cand implinesti 18 anilaughing)

| Zenithf a răspuns:

Cea mai buna varianta pe care o ai este asta: sa iti incepi viata sexuala atunci cand esti pregatita, si poti linistita sa vorbesti, cu oricine (ma rog, poate nu chiar cu oricine, dar cu parintii tai musai), despre sex.
Incepem cu niste intrebari usoare: mama, tu cand ai facut-o prima data; mama, daca se intampla ceva si tu si tata deveniti bunici pe neasteptate, ce ati alege, sa traiasca nepotelul vostru, sau sa fac un avort? Bine, a doua nu-i o intrebare deloc usoara, dar trebuie luata in calcul.

| MaDeclarFan a răspuns:

Parerea mea e ca baiatul sta cu tine doar ca sa...te culci cu el. Daca te iubea, nu crezi ca ii placea sa isi petreaca timpul cu tine si fara sa "faceti altceva"? E normal ca tu sa iti pui intrebarile astea, si sa gandesti ca nu vrei sa faci asta. Si eu am 16 ani, prietenul meu 19, iar in 2 ani de zile nu m'a intrebat nimic de acest subiect. Eu am adus vorba si am discutat despre asta,dar el niciodata nu a spus ceva. Nu vreau sa ma laud, nu vreau sa te supar, imi pare rau, dar asta e parerea mea sincera. Tu trebuie sa simti ca vrei sa o faci cu iubitul tau fara sa fii presata de el, trebuie sa gandesti limpede. Daca el nu e in stare sa te astepte, inseamna ca ceva nu e ok. Si sa nu te gandesti sau sa asculti vorba "e baiat, are nevoie si el..." pentru ca asta e o porcarie. Ce daca e baiat? Cand iubesc, si baietii sunt ca noi, adica atenti la persoana de langa ei, la caracter, nu se gandesc atat de repede sa bage fata in pat. Ai grija de tine :*

| express11 a răspuns:

Stai cuminte ca ai la dispozitie o viata intreaga de facut sex.acum esti la varsta cand iubirile sunt trecatoare.mai tarziu ti-ar pare rau.prioritatea ta sa fie scoala deocamdata, dupa 18 ani, mai vezi tu.bafta!

| mihai69 a răspuns:

E foarte posibil să dorești (fizic) să faci sex (cu el, cu tine însăți ori cu altcineva) - e firesc, ești la vârsta când apar aceste dorințe, și al naibii sunt deosebit de puternice atunci când apar... sad
Dar e evident că tu încă mai ai capul pe umeri și rațiunea încă are controlul și spune că e prea devreme. Și chiar așa este.
Sfatul meu: vorbește cu el și spune-i că dacă mai insistă, poa' să-și ia adio de tot. Dacă vrea să aibă vreo șansă, e suficient să aibă răbdare cel puțin trei ani. Nu e prea mult atunci când iubești pe cineva cu adevărat, NU?

| neutrino a răspuns:

Buna mamaie! La varsta ta este normal sa mai astepti cativa ani si vei avea parte si de un tataie, venit special pentru tine. De scapat, nu vei scapa!

| anonim_4396 a răspuns (pentru neutrino):

laughing, ce panarama esti laughing,, u mamaia '' capu' de l.atata soare, valu' si ma duce.n mare laughing

| ywar a răspuns:

Ii poti explica frumos, fara sa te enervezi urmatorul lucru: pentru a-ti incepe viata sexuala trebuie sa fi pregatit din punct de vedere emotional, fizic si social. Fizic e clar ca la 15 ani nu prea esti suficient dezvoltata, emotional - sa poata face fata unui episod in care ar interveni [accidental, nu din neglijenta] si un copil si aici l-ai putea intreba daca ar avea cu ce sa-l creasca si nu in ultimul rand social - ar putea face fata statului de cap de familie, decizional... Iti spun eu ca nu mai are ce sa comenteze. La 19 ani el cauta sa isi bage ce are in dotare chiar si intr-o gaura, nu are importanta de care happy doar ideea de sex sa fie. Char ma intreb daca i-ai pune intrebarea clara "ce-i place la tine?" ce ar raspunde. S-ar inrosi iti spun eu. El te vrea ca pe un trofeu pentru ca esti virgina si pentru virgine crede el, nu trebuie sa aiba prea multa experienta. Gresit! Varsta de 19 l-ar exonera de lipsa de experienta pe care desigur nu o recunoaste. De ce de exemplu nu gaseste o tipa de varsta lui sau una de 26-27 ca tot femeie e. happy

| Alcyon a răspuns:

La 15 ani, esti inca micuta pentru astfel de lucruri. Sexul inseamna o problema in plus. Vei sta cu frica in fiecare luna sa nu fi ramas gravida, prezervativele uneori aluneca sau se rup (si sa vezi atunci distractie), esti expusa la tot soiul de infectii si boli etc. Si in afara de asta, daca pe bune ramai insarcinata, ce vei face? Nu ai unde sa te angajezi, esti minora... Iar baiatul ala, azi e cu tine, maine cu alta.

Răspuns utilizator avertizat
| Madayna a răspuns:

Nu ceda in fata lui, daca nu vrei s-o faci, nu o faci si punct. Nu trebuie sa te simti obligata s-o faci, trebuie sa simti tu ca esti pregatita. In plus esti inca mica pentru asa ceva, mai asteapta.

| NameHarris a răspuns:

Cica buna copiilaughing) si sunt persoane la care le poate spune tata sau buniclaughing Pai tot amanal pana zand vei fi pregatita nu-i spune ca doar cand vei implini 18 ani ca te va lasa cu gura cascatalaughing

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Vorbeste cu el, spune-i ca mai ai nevoie de timp. Daca te iubeste cu adevarat va intelege lucrurile astea si nu te va mai presa. In schimb daca insista inseamna ca nu isi doreste nimic altceva de la tine decat putina joaca. Eu zic sa nu te lasi pacalita, deoarece baietii cred ca pe o virgina o pot prosti mult mai usor, mai bine demonstreaza-i tu ca nu-i asa. Totusi, la el ar fi de inteles sa isi doreasca acest lucru pentru ca are o varsta, dar daca exista dragoste trebuie sa existe si intelegere.

| Lavii007 a răspuns:

Daca nu te simti pregatita, nu o face. Nu e bine din partea lui sa insiste, da de inteles ca doar asta vrea de la tine.

| Denly a răspuns:

Imi place povesteawinking Tu nu te lua doar dupa el. Daca tu nu vrei, el trebuie sa iti respecte dorinta. bine, pana la o anumita varsta...winking

| AnNéVidoff a răspuns:

Nu te lua dupa astia...cica sa il lasi...nu trebuie sa fi nici tu prostuta imediat sari pe el...eu am 13 ani si am si eu pofta de un oral...dar gandeste logic...si tu ai vrea ca o fata sa faceti sex daca ai fi baiat... spune-i ca nu esti pregatita si atat...o sa vezi ca daca te lasa te-a vrut pentru sex... daca nu...inseamna ca doar vroia sa fi a lui...sa stii ca baiatul cu care te-ai dezvirginat nu il uiti toata viata...sa stii ca nu toti sunt curvari daca pot spune asa... spune-i ca nu vrei doar...plus e cam devreme... poate fi si corupere de minori daca rolling on the floor))))))))))) e sa te superi pe el ceva...cam greu voi fetele cu din astia mari...ei au pofte...tu nu ai...desi te joci cu degetele nu? spune-i cam asa:"Iubitule...nu ma intelege gresit :'(...cu tine vreau sa o pierd...si sa facem muuuult sex dupa...dar nu vreau de asa mica...stii cum e...cu cat e mai mare asteptarea cu atat e mai mare placereawinking _/_ "... spune-i intr-un fel sa nu inteleaga ca na stii nu as vrea cu tine totusi...ti-am spus...gandeste-te bine... spune-i asta... daca te lasa dupa ceva vroia doar sex... daca ramane cu tine te iubeste...e foarte logic...nu exista penetrare pe jumatate si dragoste pe jumatate...ca si prietenii...nu exista prieteni f buni si mai putini...ori sunt prieteni adevarati ori nu...nu il lasa sa ti se impuna...o sa il iei si pe micut mai incolo... spune-i ca si cum te-ai simti suparata...si sa stii...parintii nu afla asa usor...e bine daca gasesc pe perna ta slbz nu o sa zica ca e parfum...ca na...nu o sa le spui tu sau el...e alegerea ta pana la urma...ne mai auzim...fi serioasa si oarecum delicata cand ii spui :*

| MirelusRoxi a răspuns:

Fa ceea ce simti ca trebuie sa faci! Daca tot te ''obliga'' in genul ala, lasa-l sa-si gaseasca alta! Tu decizi cand vrei sa o faci, mai ales ca e prima data pentru tine!

| Corinaa33 a răspuns:

Eu zic sa nu accepti! Esti mica, incepe cand te simti tu pregatita daca te iubeste te va astepta pana cand te simti tu pregatita. Te pup, ai grija ce faci. happy

| clara22345 a răspuns:

Daca tu crezi ca e bine sa faci ceva cu el fa nu asculta ce spun altii. dar intainte sa faci ceva gandeste-te de 10000 de ori inainte sa faci acest lucru pentru ca s-ar putea sa regreti mai tarziu