Ar trebui sa-l denuntati! Nu este absolut normal ca un profesor sa se comporte asa.Este un pedofil.
Ar trebui sa face-ti ceva inainte ca cineva sa se raneasca.
Daca directoru nu ia masuri, mergeti cu parintii si cu inregistrarea la politie. Un astfel de om NU trebuie sa fie in apropierea niciunui copil. Succes!
Mergi la ora si daca tot mai insista si conducerea scoli nu ia masuri mergi cu inregistrarea la politie (ei cu siguranta vor lua masuri dovezi sa ai)
Bună.
Nu, nu ai motive de îngrijorare. Dacă îţi face ceva, îi f*ţi o palmă, 2, 3 până se potoleşte. Dacă începe cu violenţa, fugi şi te duci la director etc. O să sară şi colegii, o să vezi.
Nu ai de ce să îţi faci grij, probabil că nici la oră nu va mai venii de ruşine. Ai grijă ce faci, nu-l bagi în seamă şi te prefaci că nimic nu s-a întâmplat.
Şi, uite aşa se duce de râpă învăţământul românesc.
Id-ul meu: toxicc. drops, dacă mai ai nevoie de vreun sfat.
Nu ai de ce sa te ingrijorezi, dar totusi ai putea sa iti chemi unul din parinti cu tine la scoala. Daca nu e posibil si daca incearca sa iti faca ceva iesi repede pe hol si te duci la directoare.
Nu din simplu m otiv ca ai facut ceva corect dar daca chiar tie frica le spui parintilor ca nu vrei sa participi la ora din frica.
Corect? eu cred ca elevii au cam multe drepturi in ziua de azi, de aici cred ca invatamantul se indreapta cu pas vioi spre ****.
Daca esti fata, si chiar daca ai 13 -14 ani, si te inbraci vulgar, mi se pare absolut normal ce face el
Crede-ma, nu e nevoie sa ma imbrac vulgar. Ne pune sa ne dam jos esarfele, daca avem etc. Nu stiu in ce masura e vina elevilor ca profesorul lor e obsedat sexual, dar vad ca tie ti se pare normal comportarea lui; din cauza asta invatamantul e de ****. Vrei sa asteptam sa ne violeze? Nu trebuie sa te imbraci ca o curva ca sa-ti vada fundul si picioarele, zic.
Buna! De curiozitate, era cumva prof de desen? Si in scl noastra a fost un prof de asta dubios de desen... si l-au conciedat pana la urma