Trist, foarte trist chinul pe care il traiesti. El a fost sprijinul tau si cum tu nu ai parinti, el i-a inlocuit.
Dar nimic nu este de neinlocuit. Lasa aceste obiceiuri proaste, ai ajuns o tarfa si o depravata. Scuza-mi exprimarea, dar trebuie sa intelegi. Crezi ca parintii tai si el ar fi mandri de tine?
Iti distrugi viitorul, iti bei, fumezi, *** viitorul. Si de ce te distrugi? Nu rezolvi nimic, ci accentuezi.
In al doilea rand, mergi la un psiholog pentru a te ajuta sa treci peste trauma, deoarece noi nu suntem specializati, el iti poate da cele mai bune sfaturi. Nu va fi usor, dar se poate trece, sunt sigura .
A propos, el de ce s-a sinucis? Nu ne-ai spus. Acum asta este, nu il poti avea inapoi.
Dar viata merge inainte. Fa-ti mai multi prieteni cu care sa vorbesti. Fiindca viata e urata fara niste oameni dragi tie. Gaseste ceva constructiv de facut. Apuca-te de pictat, de cantat, de scris, de construit... gaseste-ti un hobby pentru a te putea descarca astfel si suferinta va fi mai usoara.
Sper ca te-am ajutat.
Du-te la biserica. Poate daca vei gasi iubirea Lui si iertarea Lui vei gasi si puterea sa iubesti din nou si sa treci peste tot ce a fost.
Stiu ca e greu, dar pentru oricine e un "cineva" acolo care chiar daca tu nu il vezi el/ea te asteapta si sunt sigur ca te-ar face sa zambesti.Viata are niste curbe stranse pe care nu le poti coti de una singura e nevoie de cineva.Cat despre umblatu in cluburi vezi cat rau iti face? de ce incerci sa iti faci rau.Tot ce ai avut nu e pierdut dar cauti un refugiu in locul cel mai nepotrivit.Sinuciderea nu e o solutie zdravana,prin asta ii poti rani pe cei din jurul tau, incearca sa iti limpezesti mintea si sa nu mai pui raul inainte de bine stiu ca e greu si ti se pare o mare prostie ce am zis eu pana acum, dar poate te ajuta totusi cu ceva
De ce nu mergi la un psiholog, eu una cred ca o sa-ti faca bine, sincer, sper sa treci peste problema cu sinuciderea, NU E O SOLUTIE. altii lupta pentru viata, crede-ma.
Imi pare rau pentru iubitul tau si pentru bebe.Dar sinuciderea nu e un raspuns Dumnezeu ti'a dat o viata si ti'o ia cand vrea el nu cand vrei tu.El te'a pus sa faci avort pentru ca erai poate prea mica (14 ani...), sau pentru ca nu era pregatit sa aiba un copil.Iar cand s-a razgandit tu nu trebuia sa te duci sa faci avort...Eu te sfatuiesc sa ramai acasa, sa te lasi de baut si de fumat(oricum dauneaza), sa nu te culci cu toti nebunii pana nu te mai linistesti.Stiu ca iti va fi vreau.
Bafta
El s-a sinucis... In Rai sigur nu e. Tu vrei sa te sinucizi.in Rai sigur nu o sa ajungi. Bebelu vostru, saracutul. despre el nu stiu ce sa iti spun. Zic doar ca Dumnezeu v'a avea grija de aceea fiinta nevinovata, nu o va lasa de izbeliste, doar voi doi sunteti cei care platiti.Sinuciderea nu e o solutie. Chiar daca va veti intalni nu veti putea fi fericiti pentru ca acolo nu este fericire, doar durere si chin.Toti 3 nu veti fi nicioadata.Eu cred ca prietenul tau ar vrea ca si tu sa faci aceeasi greseala ca si el. Tu...trebuie sa ramai in viata si sa te rogi pentru sufletele lor, ca sa fie iertati. Si in primul rand sa te rogi sa fi iertata si tu pentru fapta ce ai facuto.Nu sunt in masura sa te judec, dar ai incredere in Dumnezeu caci cu rugaciune se vor rezolva toate.Roagate mult, mergi la biserica si vorbeste cu un preot sa faca slujbe de iertare pentru voi.
Asa e cel mai bine.
Viata e cel mai frumos dar.
Nu trebuie sa cazi prada celui rau si sa ii pui capat. Roaga'te si Dumnezeu va avea grija de voi 3.
Roaga'te
Domnul sa fie cu tine! Cu voi, cu toti!
Scuze,sa ma corectez : prietenul tau NU ar vrea sa faci aceeasi greseala ca si el!
P.S parinti nu am! Mama e plecata in Italia de 8 ani, iar tata mort acum 10 ani! Cand a plecat mama locuiam cu bunica, dar s-a dus si ea acum 1 an. Am o singura prietena, dar e cam ocupata cu ingrijirea copiului ei (ea are 24 de ani) Eu am 21.
Incearca un psiholog,nu ai de ce sa te consideri nebuna pentru ca psihologul NU e pentru nebuni,te poate ajuta sa treci peste problema,poti incepe prin a incerca sa iti schimbi modul de viata,sunt multe de spus,daca vrei sa vorbim da-mi un mesaj,te-as putea ajuta cat de cat sa treci peste, oricum totul depinde de tine, trebuie sa fi tare si sa ai vointa
Buna, draga mea! Parerea mea e sa iti schimbi stilul de viata. Nu rezolvi nimic facand toate aceste lucruri. Fii puternica si incredete-te in Dumnezeu. El este mereu alaturi de noi, doar cu El putem razbi. Roaga-te si sunt sigura ca iti vei gasi linistea la un moment dat. E greu, dar numai tu poti si sunt sigura ca vei reusi sa mergi mai departe si sa ajungi sa ai pace sufleteasca si chiar sa-ti gasesti fericirea. Fii puternica!